EXPLOIT:JAVA-CVE-2012-1723, je to nebezpečné?
Moderátor: Moderátoři
EXPLOIT:JAVA-CVE-2012-1723, je to nebezpečné?
EXPLOIT:JAVA-CVE-2012-1723 podle napovědy jsem odstraníl. neni potřeba ještě další postup ,Dik
Je to relativně nebezpečná věcička, nejspíš je schopna dálkově ovládnout Tvůj stroj, ale jejím odstraněním by to mohlo bejt v pořádku, mohlo to bejt v pořádku i předtím, teda pokud máš kvalitní a správně nakonfigurovanej firewall.
Nejlepší by bylo pravidelně si aktualizovat softwarovou výbavu, včetně systému, firewallu a antiviráku. U woknouzů to ale není zrovna snadný, jako třeba u vyspělejších systémů à la UNIX (Linux a spol.), kde se dá všechno najednou pohodlně aktualizovat z jednoho místa, ale je to nutný a není dobrý na to defekovat.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
rnbw píše:Daj nejaky priklad webu, kde treba javu.
To toho po mně chceš nějak moc, denně projedu desítky, možná stovky stránek, zejména kvůli tomu, že zevluju i na jiných fórech, ale občas na mně vyskočí v prohlížeči upozornění, že je potřeba nainstalovat plugin JRE, což ignoruju, protože se většinou jedná o píčovinu, která by na těch stránkách vůbec nemusela bejt.
JardaXor píše:Jakakoliv banka, ktera vyzaduje pro internetbanking cokoliv slozitejsiho nez zakladni prohlizec je nepouzitelna a at se to nejdriv nauci.
A pokud si to s něčím nepletu, tak některá "naše" banka vyžadovala prohlížeč s e, kterej je jen na jednom OS, čímžto zamezila přístup zákazníkům nejen s jiným OS, ale i těm, co používali prohlížeč jinej a třeba používání Exploderu odmítali.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill