Problém se soustruhem SUI 50

Rubrika uživatelů a opravářů NC strojů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
fafi1000

Problém se soustruhem SUI 50

#1 Příspěvek od fafi1000 »

Zdravím všechny mám problém se soustruhem SUI 50 s měničem Tyros. Po pár spuštění a zastavení vřetene se se vypne pohon a na měniči se rozsvítí červená dioda - přepětí kotvy. A po chvíli zase jde zapnout pohon. Nemáte někdo manuál (schema) k měniči Tyros nebo nevíte co by s tím mohlo být?

Děkuji :cry:
SDZ

#2 Příspěvek od SDZ »

Návod je tady Schéma tam je nějaký taky.
fafi1000

#3 Příspěvek od fafi1000 »

Děkuji za manual, ale schéma měniče jsem tam nenašel ani popsáni poruchových led diod měniče.
Celeron

#4 Příspěvek od Celeron »

Mam jit kamosovi zkusit dat dohromady SUI50A s plynulou regulaci. Uz jsem mu ho pred par rokama daval dohromady, tenkrat byla v haji jedna spinaci faze, bylo preruseny vinuti trafa v rizeni tyrystoru. Musim to zase znova nastudovat, je to pro me stale neco, co jsem nikdy nedelal. Ta analogovka je pro me trochu mimo. :(
Mam tady asi 7 cm dokumentace. Nevim, jestli ti neco z toho pomuze, tohle asi nema menic Tyros.
Ted mu motor ani necukne, ihned se rozsviti ledka "chybi buzeni"... Nejhorsi je, ze mu to stoji blizko zdi a dostat se zezadu do elektroniky a k tyrystorum, jeste v tom nastrojarskym brajglu, to bude zase zradlo. :roll:
Jirka
Odpovědět

Zpět na „NC stroje“