Odděleno: o flashi a skloňování vlastních jmen
Moderátor: Moderátoři
1. vytáhni si z tašky notebook
2. pomalu a klidně ho otevři
3. zapni ho .....
4. ujisti se, že se ten idiot dívá na tvůj monitor
5. zapni internetový prohlížeč ......
6. nakloň hlavu směrem k nebi a zašeptej Allah akbar
7. hluboko se nadechni a otevři tento odkaz:
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
The cleverest countdown.png- (65.73 KiB) Staženo 102 x
Aha, promiň že žiju. Operu používám od verze 9.20, takže si troufám říct že už ji mám dostatečně osahanou. Většinu plug-inů má na rozdíl od Firefoxu (a dalších) už integrovánu v sobě, takže vyžaduje minimum doinstalování. A bohužel bez flash 3,14čovin už je dneska jen hodně málo webů, takže nevím, v čem se snažíš brzdit vývoj.Andrea píše:Já tě neodsuzuju, já tě lituju, v tom je rozdíl. A ty zase jen urážíš.
Lidi co prosazovali taky jen výhradně osobní auta na benzín nebo jen se zadním náhonem už taky doufám dospěli k pochopení, že se používání dieselových předohrabů v dnešní době jednoduše nevyhnou...
- tomasjedno
Já jsem k takovému pochopení nedospěl, a proto používám benzínový čtyřhrabEKKAR píše:...Lidi co prosazovali taky jen výhradně osobní auta na benzín nebo jen se zadním náhonem už taky doufám dospěli k pochopení, že se používání dieselových předohrabů v dnešní době jednoduše nevyhnou...
A protože A. flash taky nemusím, tak se holt bez hejbajících se ∏čovin, co ho musí mít, obejdu.
Tím chci jen naznačit, že původní dotaz Andrei byl naprosto mimo a že si měla jen sama zkontrolovat proč jí to nešlo. (a stejně to byla už stará blbina)