Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
U těchto zařízení bych konroloval zvuk při mluveném slovu. Pokud tomu člověk rozumí a není to zahuhlané je to OK. O nějakou vysokou věrnost tu nejde. Bohužel s tím mluveným slovem mělo SONY problém... A pak dotoho funkce úpravy zvuku, která to poslala úplně doprd...
Cust, mluvíte ovšem o mikrosystému Sony, který je 8 let starý, ne?
LG XA105 má výborný tuner. Skoro vůbec nešumí. Hodně pomohlo také když jsem ho připojil do zásuvky společné televizní antény. U nějakýho Panasoniku bych očekával kvalitní tuner. http://hi-fi-systemy.heureka.cz/panason ... p/recenze/
Hydrawerk: ano, ale jde o koncový zesilovač a bedny, takže bez poslechu konkrétního typu jsou nahrávky k hovnu.
To jen poznamenávám, aby nebyl někdo zklamaný jako já. (Dal jsem za to tenkrát 7 kolíků...)
Minisystém s nějak katastrofálním zvukovým projevem jsem ještě neviděl. Bohužel, posuzování kvality tuneru nelze dělat ve velké prodejně elektroniky s plechovou střechou, třeba v Electroworldu... Tam bývá hrozný signál.
To bych si asi nekoupil, Ferguson není tradiční výrobce audiotechniky. Nejspíš je to nějaký přeznačený čínský výrobek... Nebo ne? Viděl ji někdo v provozu?
označenie Hi-Fi nejako asi zmenilo kritéria prideľovania tohoto označenia... z technických a elektrických vlastností sa prešlo na designovú stránku veci (výrobku...) ...nevadí že to hrá blbo , hlavne že prvý očný kontakt s výrobkom je WAU a má to veľa leštených povrchov...