Zdravím Všechny.U tohoto zdroje jsem měl nafouknuté C.Po výměně žádná změna.Zdroj dokola zapíná vypíná.Stáhnul jsem si schema a zjistil,že jsou tam vadný dva tranzistory DDTC144EKA. Na dataseetu jsem je našel a oni mají v sobě 2 odpory.No a kvuli tomu se nerozjede invertor.Je sobota takže se nemužu zeptat v AME,Nejdou něčím nahradit,nemáte prosím někdo s touto závadou zkušenosti.Děkuji všem za případnou radu.
Na odzkoušení ho normálně postavíš z nějakého BC547 a dvou 47k. V nouzi se to dělávalo. Potom bych tam nabastlil z AME
DTC144ES protože jako SMDéčko stejně nikdo kusově mít nebude. Možná že ho mají v Aswu.
.
Naposledy upravil(a) Killroy dne 03 lis 2012, 08:24, celkem upraveno 1 x.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Přímo s touhle deskou žádnou zkušenost nemám, ale tyhle digitrandy byly třeba ve zdrojích VCR Panasoniků a i jinde. A když nic jiného nebylo, v podstatě se to řešilo stejně..
.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Tak zdroj opravený,zkoušeno v jiné TV.Ale ještě je problém ne desce BP40EO.Nejde mi tam signál právě ke spuštění těch invertorů.Schema mám tak hledám a měřím atd.Jen to píšu jestli to někdo neměl.Děkuji všem.