úžasný BLESKmobil a pravda o něm
Moderátor: Moderátoři
úžasný BLESKmobil a pravda o něm
http://www.lupa.cz/clanky/bleskmobil-je ... elefonica/
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
- Philip_Fry
- Philip_Fry
Pro mě ano.Philip_Fry píše:každý měsíc je třeba provolat cca 67Kč, což by neměl být pro většinu lidí problém.
Ještě zůstává možnost provolat ty dvě stovky a po zbytek roku zůstat bez kreditu.
Asi bych měl mít jako ovčan reálného kapitalismu špatné svědomí, že platím za mobil méně, než bych musel platit za BLESKmobil, a tím vlastně okrádám svého operátora...
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- feliz_navidad
Ale úprimne - ktorý operátor uvedie v reklame, za akých podmienok jeho "výhodná" ponuka platí?
- Philip_Fry
Každopádně podobných nabídek se dá najít víc, na trhu jsou různí šediví operátoři, tak doufejme, že to začne fungovat jako bič na stávající trojlístek.
- feliz_navidad
- Philip_Fry
Habesan píše:...Pro mě ano....
V tom případě nemá cenu o přechodu jinam uvažovat. Co víc k tomu říct?
Upřímně řečeno, když měsíčně provolám 10 minut, bude mi zcela u zadele, u kterého operátora těch pár korun zaplatím a jestli platím za minutu 2 nebo třeba 7Kč. BLESK očividně cílí na lidi, kteří jednak akceptují předplacenou kartu (já třeba s tím nemám problém, je mi zcela jedno, jestli si jednou za měsíc z účtu dobiju kredit nebo jednou měsíčně z téhož účtu zaplatím měsíční vyúčtování) a jednak provolají řádově desítky až (dejme tomu) několik málo stovek minut. Standardní nabídky operátorů se pohybují v takových případech kolem 4-5Kč za minutu (ať už je to započítané v ceně paušálu nebo nad jeho rámec) a zde je prostě nabídka 2.5Kč za minutu dobrá. Pokud nebudou se "sítí" BLESKmobilu zásadní technické potíže (vzhledem k tomu, že to jede na síti Telefónicy, tak snad ne), tak věřím tomu, že se jim podaří ukrojit slušný podíl z trhu.
- Philip_Fry
- Artaban001