Vodafon, balíček internetu v mobilu

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

Vodafon, balíček internetu v mobilu

#1 Příspěvek od 555 »

Prosím vás dá se u vodafonu taky předplatit balíček internetu jako u T-mobilu??a kolik stojí?U t-mobilu je to 25kč na týden.jestli si to dobře pamatuju.

myslím obyčejnou sim kartu (kredit) ne paušál.
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Andrea

#2 Příspěvek od Andrea »

177Kč na měsíc.
555

#3 Příspěvek od 555 »

děkuji:-)takže i vodafone to jde:-)děkuji moc já si právě chci koupit ještě jednu SIMKU (pouze na internet v mobilu),tak jsem přemejšlel jakou sít zvolit,ale vybral jsem si vodafone a když tam také jde ten balíček tak si koupim ten vodafone:-) A u toho t-mobilu to je za teh 25kč?nebo si to s něčím pletu?
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
hafca

#4 Příspěvek od hafca »

Známej k nim přešel taky kvůli internetu a výhodnějšímu tarifu. Po měsíci už zuří, že tak špatné pokrytí jako mají oni nemají ty dva zbývající dohromady. S kyslíky měl signál všude a tam kde se bez problémů dovolal, teď nemá signál.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
SDZ

#5 Příspěvek od SDZ »

Ono hodně záleží jakej má mobil. Můj starej mobil vodafone chitil celkem dobře,O2 jsem musel mít k mobilu připojenou TV anténu.Teď mám jinej mobil,chytám vodafone všude bez problému (a bez antény).Při kupování mobilu bylo pro mě hlavní kritérium dobrej příjem signálu.
hafca

#6 Příspěvek od hafca »

Mobily co já vím má dva. Jeden "sváteční" a jeden pracovní. A na obou je na tom plus mínus stejně. Dokud byl u kyslíků problém neměl. Bohužel to, že bude mít velké problémy se signálem zjistil až po podepsání smlouvy na dva roky.
Podobné i když ne tak tragické je to u mě doma se signálem T-mobile. Každý kdo přijde, má problém se signálem. A je jedno jestli má telefon za dvojku nebo poslední výkřik za hromadu peněz. Já od nich přešel ke kyslíkům kvůli výhodnému firemnímu tarifu a jako příjemný bonus navíc mi odpadly problémy se signálem.
Myslím, že dnes už žádné zásadní rozdíly v mobilech co se týká příjmu signálu nejsou.
Osobně bych si od nich koupil nejlevnější předplacenou kartu a zkusil bych, jak na tom budu se signálem tam, kde to budu chtít hlavně provozovat.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Habesan »

555 píše:U T-Mobilu je to 25kč na týden.
555 píše:Nebo si to s něčím pletu?
Jo, s cenou za 24 hodin...
Navíc ty potvory udělali novinku, že kdykoliv se připojím se svým starým telefonem na Internet, zaplatím 24Kč, i kdybych přenes pouhý jeden kiloBajt za šest haléřů, jak to bylo dřív.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Mourek »

A nejen to, když se připojím s Nokií E66 na GPS a hledám kde jsem tak mi účtují 24Kč za připojení na net a já se do něj ani nepodívám. Takže musím nosit v kapse kecavou bábu (navigaci garmin).
vladodyno

#9 Příspěvek od vladodyno »

Mourek zakáž používanie AGPS. Teda ak to E66 umožňuje.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“