Dropbox

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jjilek »

Já to mám takhle, mých je těch asi 180MB, ale nepamatuji se, kolik mám přiděleného prostoru. Zatím jsem nad tím nehloubal.
Přílohy
muj_dropbox.jpg
(86.93 KiB) Staženo 64 x
czatlantis

#17 Příspěvek od czatlantis »

Jasný, já chápu jak funguje Dropbox, ale právě to, že ti to dropbox umožní synchronizovat, tak ti to odečítá i od tvýho místa.

To moje najdeš na webu, když klikneš na svoje jméno vpravo nahoře a na settings.
https://www.dropbox.com/account
Jak to vypadá u tebe?
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jjilek »

Já mám zálohovány všechny maily, za založení dostal jsem 0,25GB a dalších 2,25GB mi dal správce konference při přihlášení. Co to udělá, až dosáhnu svých 250MB na mé nesdílené složce, nevím. Asi pozvu někoho ze známých a dostaneme každý 250MB. Doslovně po založení takto:
Přílohy
Dropbox_invitation.jpg
(71.02 KiB) Staženo 68 x
Celeron

#19 Příspěvek od Celeron »

Proc se tady hadate? :) Udelejte to jako ja s pouzitim Camera Upload a budete mit razem na Dropu ze 2,2 GB skoro 6 GB. Nic to nestoji, jen ten cas s nahrnutim skoro 4 giga na Dropa a naslednym synchronizovanim zpet. Ted mam 2,5GB pro sdilenou ve spolku a zbytek nesdilenou soukr (krome Photos a Public). Samozrejme ze se to muze posouvat jedno na ukor druhyho. Jestli chcete navod, tak dejte vedet, mam ho na jiny masine.
Jirka
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jjilek »

Já se nehádám, mně to stačilo a nějakou dobu asi bude stačit. Mám to na více počítačích, takže moje soubory mám trvale kdekoliv. Problémy nastanou, když majitel Dropboxu začne omezovat soubory na Camera Upload např. jen na obrázky a videa. Přece jen i jemu jde o peníze.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“