Hledám zařízení pro dálkovou signalizaci.

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Použij starý telefon, kartu O2 se službou Zero a ke kontaktům od číselné klávesnice od různých číslic po nastavení rychlovolby vytáčení připoj spínací nebo rozepínací kontakty indikované ochrany. K tomu stačí dát 2-3 tranzistory pro napájení 3-12 V a časovými konstantami RC tak, aby se klávesa (např. 1) stiskla na dobu nutnou pro vytočení čísla a potom se zase odpojila. Dá se to použít kamkoliv s malým zálohovacím akumulátorem, např. do auta, stodoly či na chalupu.
Karta stojí 90 Kč, dobití na x let 200 Kč, telefon zdarma, dráty taky, práce taky. :wink:
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

a co dál, po vytočení čísla?
Vron

#18 Příspěvek od Vron »

p32 píše:Použij starý telefon, kartu O2 se službou Zero a ke kontaktům od číselné klávesnice od různých číslic po nastavení rychlovolby vytáčení připoj spínací nebo rozepínací kontakty indikované ochrany. K tomu stačí dát 2-3 tranzistory pro napájení 3-12 V a časovými konstantami RC tak, aby se klávesa (např. 1) stiskla na dobu nutnou pro vytočení čísla a potom se zase odpojila. Dá se to použít kamkoliv s malým zálohovacím akumulátorem, např. do auta, stodoly či na chalupu.
Karta stojí 90 Kč, dobití na x let 200 Kč, telefon zdarma, dráty taky, práce taky. :wink:

Klidně mě písni PM jestli bys měl zájem to vyrobit a nějak se domluvíme. Dík
Vron

#19 Příspěvek od Vron »

nemá někdo zkušenost s tímhle
http://www.dstechnik.cz/autoalarmy-gsm- ... dbf30c354a
a případně jakej shánět starší mobil, aby vydržel co nejdýl v chladu.
breta1

#20 Příspěvek od breta1 »

helios píše:Tvojej požiadavke asi najlepšie zodpovedá tento hlásič:
http://www.ebay.com/itm/271098930522?ss ... 1423.l2649
Aktivuje/deaktivuje sa pomocou SMS, má to GSM prenos, alarm vyvolá hluk, alebo magnetický kontakt. 34USD nie je tak veľa...

Chlapi pozor - buď je to šmejd, nebo, jak je u mě zvykem, jsem zase jenom já hrábl do hov_a.
GSM alarm jsem koupil zde
http://dx.com/p/magnetic-quadband-gsm-i ... rtor-58502
Na první pohled super, ale při delším používání jsem zjistil, že se asi tak po cca 20 vyhlášených poplachů tímto modulem zničehonic ztratí nastavení.
Upřesním - pomocí SMS zprávy nastavím, že má být např. aktivní magnetické dveřní čidlo, přijde potvrzení že je nastaveno a může se hlásit poplach. Ale po cca 20 hlášeních se nastavení samo zruší a já musím znovu pomocí SMS magnetické dveřní čidlo nastavit.
Takže pro mě je to nespolehlivé a nepoužitelné.
Rád bych, kdyby někdo měl s tímto GSM alarmem nějaké zkušenosti a podělil se s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“