Detektor kovů s dikriminací

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jango737882

Detektor kovů s dikriminací

#1 Příspěvek od jango737882 »

ahoj potřeboval bych poradit njáký dobrý návod na detektor kovů s diskriminací dřív vsechny dobrý detektory byly na webu detektor kovu konstrukce na internetu ale ted nemůzu nic klounýho najít všechno to jaksi smazali koukal sem dost na all-1 ten se mi hodne líbí ale nikde nemůzu najít klounej návod kde by byl alspon seznam součástek navrch DPS a osazení nemohl by mi nekdo njáký návod poslad pokud něco máte klidne na email : marian737882@seznam.cz

je mi jedno jaký detektor hlavně aby mněl discriminaci a alpon trochu klounej dosach a neby njak uplně extremně složitej něco o třídu lepší než magnum ten sem stavěl nedávno a chtelo by to něco lepšího :wink:

nebo sem nekde čet ze clone pi ma taky diskriminaci jak moc dobře to u pi detektorů funguje?
duan

#2 Příspěvek od duan »

http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/c ... ojects.dat

Z této stránky si určitě něco vybereš.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
monterjirka

#4 Příspěvek od monterjirka »

HEL, vydavatelství technické literatury, knihy o hledání a hledačkách,
konkrétně kniha Hladače kovů, Rlf Wilhelm, je tam zajímavá dokumentace na přístroj, který bych chtěl v zimě zkusit postavit, součástky už mám připravené...
Kdo se přidá, abychom mohli vyměňovat zkušenosti?
jango737882

#5 Příspěvek od jango737882 »

ZdenekHQ píše:To zas bude vlákno..

Ja vím že některý moje dotazi v předchozích tématech byli asi dost hloupý musíte se mnou mít trpělivost ale detektory zatím všechny fungovaly

jinak ZdenekHQ moc dík za ten odkaz diki tomu sem našel ten clone PI v amaterskem radiu asi se pustim do něj tak snad to njak dopadne :lol: :lol:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

Základní otázka : Co chceš hledat ?

A nepiš, že jak kdy, rybář taky nemá jednu bambusovou udici s tupým háčkem, pokud to není výmluva, aby utekl od manželky do klidu řeky. A je tam hezky. :)
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jango737882

#7 Příspěvek od jango737882 »

chtěl bych hledat věci z války různý helmy odznaky nože a tak (jediný věci z války co sem zatím našel bylo par nábojů a rozpadlá helma za chalupou) a taky mince nevadí mi že třeba nemaj žádnou cenu ale hlavně že z toho mám radost :wink:

jinak zacal sem okukovat ty součástky na clone pi a jediný co nemůžu sehnat je BSN304A nevíte někdo čím to nahradit v textu je uvedena nahrada BSN254A ale ten taky nemuzu sehnat

ještě mam jeden problém nevíte kde sehnat BC307 do tohohle programatoru nebo njakou nahradu

Obrázek
jango737882

#8 Příspěvek od jango737882 »

tak součástky už mám skoro všechny obědnaný ale ted bych potřeboval poradit kde sehnat program do toho PIC16F873A-I/SO nemužu ho nikde najít
frantajetel11

#9 Příspěvek od frantajetel11 »

Do toho programátoru musíš hledat program tam, co jsi našel to schéma...
jango737882

#10 Příspěvek od jango737882 »

Jenže ja sem to schéma našel tady na fóru a tam program není ale ten software by měl by zdarma ale všude je jen pro Atmega8 ale.pro ten pic to nemůžu najít

program sem nakonec taky jakejsi zehnal doufám že je do té verze s pic jen se chci zeptat co by se stalo kdyby byl pro atmega8 znicilo by to ten mikroprocesor nebo by to poze nefungovalo?

potřeboval bych poradit náhradu za BSN254A je to jedíná součástka kterou ešte nemám prosím poradte njákou náhradu
jango737882

#11 Příspěvek od jango737882 »

tady přídávám ešte schéma
http://www.imagehosting.cz/?v=beznzvkdk.bmp
frantajetel11

#12 Příspěvek od frantajetel11 »

Tak vždyť to tam máš - PE03/2007, nebo kontaktovat autora :wink:
hafca

#13 Příspěvek od hafca »

Kontaktovat přímo autora netřeba. Stačí zajít na jeho stránky a tam je o Clone PI všechno včetně všech verzí programu do PIC.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
jango737882

#14 Příspěvek od jango737882 »

hafca píše:Kontaktovat přímo autora netřeba. Stačí zajít na jeho stránky a tam je o Clone PI všechno včetně všech verzí programu do PIC.

moc dík přesně tohle sem hledal ale dicky mně to vypsalo že stránky byly smazány on je asi njak přesunul nebo něco nevim každopádně fakt dík

jinak v tom amaru sice ja nahrada ale zhani se stejně blbě jako original takže je celkem k ničemu

tak nakonec se mi podarilo nahradu shnat pokud by nekdo potřeboval je to BS170

jen chci ještě upozornit na to že v cz navodu je chyba je tam pasný že výkonový rezistory sou R1,R2 a R37 ale ma tam být R1,R3 a R37 ale toho si snad všímnete
jango737882

#15 Příspěvek od jango737882 »

Mám ještě jeden takový dotaz když sme teď ve škole programovali microprocesor do testerů polovodičů nahravaly sme tam soubor .hex a .ppl nebo tak nijak a ja mám do detektoru jen hex soubor je potřeba sehnat aji ten druhej nebo stačí hex
Odpovědět

Zpět na „Poradna“