Vysávač Zelmer Meteor - zapojenie regulácie

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
KUBO

Vysávač Zelmer Meteor - zapojenie regulácie

#1 Příspěvek od KUBO »

Zdravím. Známi mi priniesol v dvoch igelitkách tento vysávač, či mu ho neposkladám po výmene ložísk. Mám ale problém, že neviem na ktoré fastony regulátora sa čo pripája. Sú tu štyri kábliky: prívod z vypínača, vývod na stator a dva na potenciometer. Neviete niekto ako to zapojiť a ešte aký odrušovací kondenzátor použiť, lebo aj ten tu chýba. Ďakujem.
Přílohy
Fotografia0002.jpg
(148.06 KiB) Staženo 161 x
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Je to elektronika typu 77.1000 - vevnitř je prakticky hybridní IO od fy. Hybres - tj. keramická deska na chladiči a na tom povrchově uchycené součástky. Odpor a kondenzátor (vevnitř) jsem neměřil, jsou neznačené a vlastně vytvořené (nevím, jestli nějak natisklé, nebo co) přímo na desce (je to prostě hybrid), ale odpor by mohl být tak 12K a kondenzátor 100n/630V.

Jinak - to číslování by mělo seďet při pohledu zepředu (1221 = 1234), čísla jsem opsal z toho krytu. V případě pochybností se dá ten přední kryt sundat (prakticky to drží jen ty zátavy vepředu + možná nějaký silikon vevnitř a udělat si v tom jasno. :D
Přílohy
77.1000.gif
(3.22 KiB) Staženo 160 x
KUBO

#3 Příspěvek od KUBO »

ohryzek36 ďakujem. Rozobranú krabičku som mal, ale je to tam zaliate nejakou hmotou, tak som nechcel do toho rýpať, aby som niečo nepoškodil.
Ešte raz ďakujem.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“