Jak u vás doma ?
Moderátor: Moderátoři
Jak u vás doma ?
Už mě sere jak nás pořád nutí milovat každou 🤐 naplaveninu, která jenom vyřvává jak se má špatně. Tohle je naše země potažmo kontinent a oni se musí přizpůsobit našim podmínkám. Pokud ne, tak sbohem!
Aj tak si myslím, že sú to dnes sviatky konzumu a pretvárky, keď sa snažia byť milí na tých, na ktorých inak celý rok se*ú.
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mě jedna "nepřizpůsobivá návštěva" chtěla bourat do obvodový zdi okno, že má u nás u stolu málo světla a nelíbí se jí to. Když nepomohl taktický ústup, musel jsem použít razantní protiútok. A bylo to. Už léta je od ní klid.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nedejte se unášet emocemi a nechte laciné výkřiky, zabývejte se fakty a reálnou taktikou, jinak se totiž na to dá i zhebnout.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
"Malstromová: Imigrace je pro ekonomiku dobrá".
Autorky rozhovoru jsou dvě ženy, jedna velmi snědá, druhá v šátku. No, zkrátka, podle článku za všechny problémy může Evropa sama, měla by vymýtit předsudky a diskriminaci, aby sem dostala co nejvíc přistěhovalců. Klíčový je dialog mezi kulturami a využívání rozmanitosti. Švédka Malstromová je evropskou komisařkou pro vnitřní záležitosti. To je pak těžké.