Za....práskaný cín

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Za....práskaný cín

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Pájím, pájím, pájím, jde to čím dál hůř. Pak zjistím, že v smotku, který byl ze začátku OK ubývá tavidlo až tam už není vůbec. China, no. Ponaučení-pouze czech. Stalo se vám to taky??
feliz_navidad

#2 Příspěvek od feliz_navidad »

Ne, používám na fajnovější práci ELSOLD, na běžnou Kovohutě.
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od AmarokCZ »

A kde's to koupil? Já jsem používal jen Kovohutě Příbram, Shallin Electronics (Taiwan), ze začátku od Elchemco a teď už dlouho Alpha-Fry a všechny v pohodě.
http://www.zvodovodu.cz/ | Pokud neodpovídám na téma a chce něco vědět, pište SZ!
monterjirka

#4 Příspěvek od monterjirka »

To si nevzpomínám.
Ale dostal se mi před několika léty do ruky trubičkový cín, prodávali to v kovové kazetě jako od kinofilmu, mělo to nějakou modrou nebo modrošedou nálepku a tam bylo tavidlo, co se muselo důkladně umýt, jinak dokázalo rozežrat měď!
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od CZJKP1 »

Používám taky Kovohutě příbram, a bez problému, na aukru je sehnatelná celá kilovka za slušný peníz.
Vojta7

#6 Příspěvek od Vojta7 »

Já teď používám jakousi směs, co kdysi prodávali v Lidlu 100 g za 90 Kč (jaká "pájecí sortiment" - "elektronic solder")a zatím jsem spokojený.
KUBO

#7 Příspěvek od KUBO »

Ja používam od Cynelu 0,25-0,5 a aj 1mm a som spokojný. Ten 1mm som minulého roku vyhral na Aukre 2kg za 18€, ale už sa míňa.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“