Kompatibilita EWB 5 s posledními verzemi Windows
Moderátor: Moderátoři
Kompatibilita EWB 5 s posledními verzemi Windows
Na Vistách už je grafika poškozená (a nepomáhá ani nastavení kompatibility s jakoukoli předchozí verzí Windows) - tažení součástky z nabídky na plochu za sebou nechává černou stopu, která zmizí při zoomování. Ale zoomovat pokaždé je otravné a dost to zdržuje.
Pod Win7 už tento simulátor nechodí vůbec.
Přece jen jde o školu, jejímž zaměřením není nic od techniky, a program byl zakoupen pro kroužek, protože jeho cena se tehdy před lety v ceně hardwaru zcela ztratila.
Opravdu je nutné investovat do nové verze programu jen proto, že nějaký MS pořád mění pravidla během hry nebo na to máte nějakou jinou fintu?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Dufam ze to XP mode pomoze.... preco menia system za novsi nove PC nafasovali?
Ale díky, při vhodné příležitosti XPmode vyzkouším, protože už se tam dělá na strojích s Win7.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Atlan píše:(normalny tj taky co ma pocitac na ine veci ako word, FB.. a podobne)
S tím nemůžu souhlasit, právěže já mám PC na jiný věci, než ty jmenovaný a jsem kupodivu normální, snad
WXP je sice osvědčenej, ale dnes už zdaleka nedokáže využít potenciál moderního HW. Viz. vícejádrový CPU, RAM nad 4 GB, SSD...
Já, když třeba kóduju video, tak běží zaráz 4 jádra a na každým dvě vlákna. To v WXP nejde. A to není jedinej případ, kdy WXP nestíhají.
Jinak ten XP mód určitě pomůže. Funguje mi v tom i USB programátor, na kterej prostě výrobce kašle, co se týká 64b OS. Potěšující je, že systém dokáže to neznámý zařízení předat virtuálnímu OS.