Technologický postup laminování
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Technologický postup laminování
Díky moc za rady.
http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... ak-laminat
Je to po takové době normální, nebo se do plechovky musela nějak při prvním použití dostat třeba kapka tužidla?
A kutilmile - nelituju tě
To se ta laminovací pryskyřice od epoxidových tak liší? Používá se tam jiné tužidlo tak asi jo. V čem je tedy nějaký zásadní rozdíl? Podle mě by mělo jít laminovat i s epoxy1200 nebo je v tom nějaký zásadní problém, kromě doby tuhnutí?
Používali sme skelnú punčochu. Tá sa natiahla na valec - jej priemer sa po natiahnutí zmenší - a napatlalo sa epoxidom 1200.
Ale na nete nájdeš nielen sklenú punčochu, ale aj návod na použitie dámskej punčochy.
sklené punčochy
link-y
sr71 píše:Díky za vysvětlení, to jsem netušil. Vycházel jsem z toho, že např u epoxidových dvousložkových lepidel, z nichž některá mám cca 15 let (možná i více) se mi nic takového nikdy nestalo. Stejně tak epoxy1200 - na pixle je datum 1997 a je krásně řídká.
To se ta laminovací pryskyřice od epoxidových tak liší? Používá se tam jiné tužidlo tak asi jo. V čem je tedy nějaký zásadní rozdíl? Podle mě by mělo jít laminovat i s epoxy1200 nebo je v tom nějaký zásadní problém, kromě doby tuhnutí?
Rozdiel je v tom ze teraz musis kupitt novu tak ze vyrobca zarobi....
Takze po zatvrdnuti cca 24 hodin to das do trouby a ten separacni vosk se rozehreje a laminatovou trubku z ty vnitrni trubky bez problemu stahnes.
Jirka