Technika v mrazech

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

Technika v mrazech

#1 Příspěvek od mi-ro »

Ozvučoval jsem náměstí při rozsvícení stromu. Bylo pod bodem mrazu a tak mě napadlo, co na to jednotlivé komponenty systému? Když pominu technika -mě, který se musel zahřívat punčem, žádný problém nenastal, jen vinšusy portů byly silně orosené a některé porty hlásily vybitou baterii i když byla OK. Zajímalo by mě, co na to kmitačky reproduktorů, zesilovače se přirozeně zahřívaly, CD už nepoužívám (pouze MP3 playery). Jen kabely byly jaksi "tuhé". Máte někdo zkušenosti s technikou v mrazech, na co si dát majzla?
PS chtěl jsem zkušenosti na Zvukařině.cz, tam takové téma smazali...
..to bude jen ňákej odpůrek
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Jen taková malá vzpomínka- kdysi jsme hráli disco v listopadu venku (návštěvnost cca 30 ks- asi eskymáci)- jak jsem byl vděčný za doplňkové AUJ637, na které jsem si dal nohy v mokasínách a už mi nebylo tolik zima :D
PCmaniac99

#3 Příspěvek od PCmaniac99 »

ted děláme dost mikulášskejch i na náměstích a nikdy nebyl problém, podehrávky jedou z CDček a bedny máme aktivy JBL a bezdrát. mikrofony sennheiser... minulej rok jsme v -15 byli večer v kopidlně a technika vše přežila ale blbě se to balí jak je to všechno ztuhlý..
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

Měl bych strach spíš z toho, když to někdo přenese do tepla a hned zapne. To by nemuselo dopadnout dobře.

Proč to na Zvukařině smazali ? To mají nějakej podobnej komplex jak na Elektrice ?

P.S. Ovšem toto je dobrý, něco podobnýho jsem párkrát zažil taky : http://www.zvukarina.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=4438
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Poradna“