NOKIE 3310

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Raptor181
Moderátor

#31 Příspěvek od Raptor181 »

Inak tie baterky co buchali v TV boli od ALIGATORA. Brno je laciny kraj. Ale to je cena za sklo, za komplet je 145- 160Kc.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
wiktor

#32 Příspěvek od wiktor »

toz ja ti brnaci musej mit vzdycky neco extra a s tema baterkama jak bouchaj ja si osobne myslim ze z 80 procent je to vyna cloveka ze ta baterka bouchne a z 20 procent baterkou protoze lidi to nedobijej tak jak by meli misto aby to dobijeli podle navodu ty nokie asi cca 4hodiny tak to kolikrat nechavaj nabijet i pres noc nebo jen tak nechavaj nabijecku v zasuvce treba tejden a taky ty nabijecky pro ty nokie uz i ty co se dodavali s telefonem nebyli stabylizovany takze naprazdno s toho lita kolikrat i 10v.
jEti
Kontaktovat uživatele:

Ako resetnúť N3310..

#33 Příspěvek od jEti »

Ja som ju vždy resetoval len cez kábel a soft. Teda neviem aký reset myslíš.. Ak normálny, tak to môžeš vypnúť a zapnúť a máš v podstate reset.. A ak FACTORY SETTING tak jedine cez kábel..
mysakbochov

Reset 3310

#34 Příspěvek od mysakbochov »

Jestli nemá na mysli kod kterej se docela často používal k přepínání karet ale je púvodně na něco jinýho (přepnutí kvality zvuku) *3370#
wiktor

#35 Příspěvek od wiktor »

no to sem mel na mysli akorat jsem si uz nepamatoval ten kod .
Mibeus

#36 Příspěvek od Mibeus »

Naco teplovzdusna pajka,nech zobere teplovzdusnu pistol.My v robote tak bezne vimiename suciastky aj procesory s 400pinmi v PGA puzdrach.
Raptor181
Moderátor

#37 Příspěvek od Raptor181 »

Mibeus píše:Naco teplovzdusna pajka,nech zobere teplovzdusnu pistol.My v robote tak bezne vimiename suciastky aj procesory s 400pinmi v PGA puzdrach.

Len by som bol zvedavy ako by si vymenil procesor alebo ine BGA v telefone ked sa to vsetko gulickuje. Tak by si ich ustrelil ako vietor.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“