Micro USB - USB host.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Micro USB - USB host.

#1 Příspěvek od robo »

Koupil jsem si 7 palcu tablet s micro usb portem. A pres redukci na samici mohu pripojit treba klavesnici. Uvazuji o koupeni z ebay pouzdro s klavesnici. Maji jak s usb konektorem tak i s micro usb. Napadlo me koupit verzi micro usb a primo to strcit do tabletu. A vyhnout se te redukci. Jen nevim jestli bude klavesnice bez te redukce micro usb-USB samice fungovat. Jestli neni potreba k usb hostu i ta redukce. Ja bych rekl ze by to melo fungovat bez te redukce. Ale jisty si nejsem. Nabijet tablet mohu jak pres DC konektor tak i pres micro usb. Dekuji.
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Normálně to zkus, problém by být neměl. Pokud chceš ale konkrétní radu, tak buď konkrétní, např. jaké barvy je ten tablet, jestli ho používáš na výšku nebo na šířku. :wink:
robo

#3 Příspěvek od robo »

tak jsem objednal klavku s pouzdrem s micro usb konektorem.

http://www.ebay.com/itm/Leather-Cover-C ... 27cc933a2c
Honza_dy

#4 Příspěvek od Honza_dy »

Mám prestigio tablet ke kterému byla redukce přibalená, někde jsem četl, že u redukce se musí propojit dva piny, aby fungovala. Kdyby něco, tak se podívej sem
robo

#5 Příspěvek od robo »

Uz mam pripraveny plan kdyz by neco. Ufiknu ten micro usb a napajim tam normalni usb. Predpokladam ale ze to nebude potreba. Doufam.
robo

#6 Příspěvek od robo »

Klavka s micro usb konektorem komunikuje s tabletem primo. I bez redukce. Overeno.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“