Panasonic DVD-S33

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stasek

Panasonic DVD-S33

#1 Příspěvek od stasek »

Dobrý den přeji. Ještě nedávno jsem na tomto přehrávači pouštěl DVD, dnes to bohužel nejde. Mechanika funguje, když motor točí diskem, tak se ozývá pravidelně takové jakoby slabé klepání. Na obrazovce to občas problikne a klid. Kamarád mě říkal, že to je možná způsobeno tím, že jsem přehrávač téměř nepoužíval. Jestli jsem na něm přehrál všeho všudy 20 disků za tu dobu co ho mám, řekl bych tak 3 roky. Tak snad by měla být na vině nějak zalehlá mechanika, ale ta na pohled funguje. Tak kdyby někdo poradil, na co bych se měl zaměřit. Díky za každou radu.
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Zkontroluj konektory a potom přemýślej o tom, jestli optika mechaniky nezestárla i když se skoro nepoužívala. U Philipsů jsem to už párkrát ze stejného důvodu měnil a zatím jedou. Bral jsem z AME.
ondra732

#3 Příspěvek od ondra732 »

Měli jsme podobný problém s DVD přehrávačem. Stáří taktéž 3 roky. Dali jsme ho nechat prohlédnout a bylo nám řečeno, že stačí pouze vyčistit mechaniku. Po několika dnech v opravně jsme se dozvěděli že DVD je už neopravitelné. Tak nevím. Dnes máme místo dvd přehrávače notas s HDMI kabelem k televizi a filmy si pouštíme přes notebook.
stasek

#4 Příspěvek od stasek »

Tak je to vyřešeno, bylo to v konektoru. Díky za příspěvky.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “