Fiat Punto, červené tlačítko - blokování alarmu?
Moderátor: Moderátoři
Fiat Punto, červené tlačítko - blokování alarmu?
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- frantajetel11
Takže já bych tipoval, že to má společné něco s alarmem, klaksonem (fanfára), propojení s antiradarem, odpojení baterie (odpojovač při havarce ?) nebo odpojení benzínového čerpadla pokud to má (mělo) LPG.
Určitě by se víc hádalo a konkrétněji, kdybys napsal rok výroby a typ.
- frantajetel11
p32 píše:...Takže já bych tipoval, že to má společné něco s alarmem, klaksonem (fanfára), propojení s antiradarem, odpojení baterie (odpojovač při havarce ?) nebo odpojení benzínového čerpadla pokud to má (mělo) LPG.
Určitě by se víc hádalo a konkrétněji, kdybys napsal rok výroby a typ.
Nějak nevim k čemu by mu bylo BLBĚ PŘÍSTUPNÝ tlačítko při havárce, na klakson a odpojení benz.čerpadla zrovna tak.
A k čemu ti bude rok výroby a typ, to už vůbec netušim
Blbost. Airbag když už se deaktivuje, tak to musí být tak, aby se to nedalo udělat jednoduše a pokud možno už vůbec ne za jízdy - s ohledem na možnost nechtěnýho odpálení při novým zapnutí se to musí dělat při vypnutým zapalování atd. Běžně jssou tyhle vypínače namontovaný tak, že jsou na boku palubní desky přístupný jen při otevření dveří spolujezdce a pod - pokud vůbec nějaký jsou a bag spolujezdce se nemusí deaktivovat výhradně přes diagnostiku.p32 píše:Jsem toho názoru, že vypínání či zapínání airbagu to nebude, to by mělo být pod kontrolou řidiče a na jeho straně. ...
Pájo, na Uložto je několik příruček na Punto, pohledej tam - jsou tam jak na "jedničku", tak na "facelift". Stahoval jsem je nedávno pro kolegu, kterej má taky Punťu, ale doma jen pomalej net - a bohužel jsem je už ze svýho kompu smáznul...
2 frantajetel - to by nebylo tlačítko pro vypnutí při nehodě, ale pro "reset" právě tohoto vypnutí po nějaký lehčí nehodě, kdy se palivový čerpadlo atd automaticky vypnou při aktivaci bagů, aby se pak dalo nouzově odjet atd...
A kutilmile - nelituju tě