Ceny reproduktoru TVM/Tesla na AUKRU

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rctamiya

Ceny reproduktoru TVM/Tesla na AUKRU

#1 Příspěvek od rctamiya »

Zdravim, muze mi prosim nekdo vysvetlit, proc stare, vybledle reproduktory TVM/Tesla se prodavaji na Aukru draz nez nove?
Videl jsem tam ARN5604 za nejakych 600,-kus a u nas v jednom nejmenovanem obchode prodavaji NOVY za 195,-?
Muze mi to prosim nekdo vysvetlit? Nebo jsou opravdu lidi tak blbi, ze kupujou tak draho a proto potom takove ceny?
Mockrat dekuji.
rctamiya

#2 Příspěvek od rctamiya »

Nebo treba tohle:
http://elektro.aukro.cz/arn-226-03-4-i2878078609.html
a
http://elektro.aukro.cz/basove-reproduk ... 04623.html
Ty druhe jsem kupoval novy za 270,-kus...si delaji asi prdel.....
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Pokud se za tu cenu najde kupec, je to jeho věc. Někdo to zkouší stejně, jako když rybář nahodí a číhá na sumce, a pokud ho uloví, je dobrej.

Ale třeba 4 kusy dohromady za litr zas tak hrozná cena není.

Nicméně moc velkej zájem tam evientně není, stejně jako třeba u součástek, který jsou často dražší než v běžným obchodě.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

zeby predvianocny dementizmus predavajucich??? tricka z ameriky co kupim na rajtricek.cz do 500 predava nejaky de_ment na aukre za LITER!!! som myslel ze spatne vidim a to mam nove skla v brejlich...
Olchor

#5 Příspěvek od Olchor »

Proč blbost prodávajících? Inzerát stojí pár korun a co když se někdo chytí? Pak je to jen a jen blbost kupujících.
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Je to jako v každém obchodě = dostupnost udává cenu. Pokud by TVM bylo běžně na trhu, nikdo by je tam za tuhle cenu nenabízel. A pokud je někdo ochoten to zaplatit, je to jeho věc.

Asi začnu prodávat na Aukru, mám xxx všelijakých součástek a přebytků = vydělám na tom ranec.. :lol:
Naposledy upravil(a) Killroy dne 22 pro 2012, 10:25, celkem upraveno 1 x.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
rctamiya

#7 Příspěvek od rctamiya »

Sou to zlodeji!!
rctamiya

#8 Příspěvek od rctamiya »

No, ale oni v prodeji jeste jsou, nejen u vyrobce, ale i unas v jednom obchode maji doprodej. A jak bylo po povodnach, tak jsem kupoval za 40,- reprak, ktery stal normalne 400,- a nic mu nebylo, ale je pravda, ze nektere byly rozmocene, to mi pak dali HV bednu zadarmo.
jirkati

#9 Příspěvek od jirkati »

Rctamiya kdo jsou ti zloději? Na aukru jsou to regulérní aukce a prodávající jen čeká, na kolik se zájemci navzájem vytlačí. Nikdo nikoho nenutí tam nakupovat. Moje taktika tak je jednoduchá, mám na PC seřízený trvale čas podle internetu a čekám doslova s přihozením do poslední minuty. Pak mně už obvykle nikdo nepřehodí a nevytlačí cenu na pro mně nezajímavou částku.
A nezajímavých cen si prostě nevšímám.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“