Sháním upřesnění tabulky navíjecího předpisu pro MONO130

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od CZJKP1 »

Jinak nevyhověl by transformátor například z Mono 50 nebo Music 70, nebo taky z AUJ635, občas se ty trafa vyskytují, ale je to dost velká náhoda!!!!!!
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od CZJKP1 »

Pardon myslel jsem z lampové AUJ620
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Kaca »

Jo. Už jsem to tam našel. To je to ono o co se snažím. Je toho tam dokonce asi víc než mám já.
Jinak stotřicítky mám doma tři. Dvě jsou po GO. Překondenzátorované a seřízené a jeden je připraven na Marshall bass compressor 4150 na místo toho tranzistorového předzesilovače. Jen je bohužel málo času tak se to dělá vždy jen po chvilkách.
Jo, kytky se mají dávat jinam. Ona při zalévání kolikrát ujede ruka a prů er je na světě.
Tak zatím veselé Vánoce!! :drinken:

Z AUJ 620 jsem trafo zkoušel dokonce mám tohle jedno pro anodové napětí to je to velké a jedno to malé pro žhavení a předpětí už zabudované v šásku ale pouze pro 2xEL34. Za prvé nestačí žhavicí vinutí pro 4xEL34 a za druhé když jsem to zkoušel pro 4xEL34 tak po nastavení 35mA anodového proudu tak se hodně hřálo. Tak jsem potom sehnal to o kterém už jsem tady psal a s tím to chodí. Ještě to zkusím zapřáhnout tak na půl dne abych zjistil jak se to bude hřát ale zatím to vypadá že ten síťák nepřeleze 50 stupňů Celsia takže to bude asi dobré.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od CZJKP1 »

To se máš když máš tolik stotřicítek, mam jen tady tu jednu, dal jsem za ní 1600Kč ale nelituju toho!!!!! Kdybych měl dvě, dám je na sebe a mám stereo 2*130W sín - to by bylo ,,žrádlo" teprvá :D..

Veselé vánoce, a hodně eletrověcí pod keřem!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Kaca »

Mám mještě asi 5 mono50, asi 6 AZK201 a určitrě 2 AZK 401. Z toho mám už něco po GO (překondnzátorované a seřízené) a něco ještě ne ale je málo času. :beer:
Pod keřem nebude asi skoro nic. Včera jsem svojí vlastní šikovností odkouřil METEX, tak si asi koupím nějakej jinej pěknej měřáček. :bordel:
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Kaca »

Ahoj!
Stejně jsem se nedočetl jak velké je tam jádro a taky tloušťku a počet plechů. Možná kdybych narazil na nějaké vykuchnuté tak bych to mohl zpočítat a změřit. I kdyby bylo spálené. Jo - kdyby měl někdo tohle trafo spálené tak bych o něj měl zájem.
Tak ještě jednou díky a zdravím! Kaca Smile
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“