Bezdrátová myš, uvádí PC ze spánku do provozu
Moderátor: Moderátoři
Bezdrátová myš, uvádí PC ze spánku do provozu
Nepravidelně mi uvádí PC ze spánku do provozu, aniž bych na ní sahal,
ví někdo co s tou mrškou ?
A kutilmile - nelituju tě
ok1hga píše:znám jednoho . . .
co si pořídil multimediální klávesnici a myš na 2,4G a pak se děsně divil, že mu přestalo fungovat WiFi připojení notebooku . . .
Taky jsem vcera resil stejnej problem. Kdyz se synovec pri navsteve pripojil ze svyho notase pres moje AP, tak mys zcela odmitla delat cokoliv. Tak jsem provizorne pripojil PC pres kabel a zitra bezim koupit USB mysaka...
Jirka
- czatlantis
czatlantis píše:Stará dobrá myš a klávesnice na 27Mhz. Jen to bohužel má mizernej dosahAle mám i na 2,4G a zatím jsem nezaznamenal problém v souvislosti s wifi...možná to chce nekupovat šmejdy, co se neumí přeladit na volnej kanál
27Mhz mys a klavesnice, to se nekdy delalo? Prijimac byl na usb, nebo to melo svoji kartu s antenou? Ja ze mam s 27 Mhz celkem spatnou zkusenost. V tomhle pasmu mam otvirani vrat garaze a vjezdu. Chodi na 70-100m. Pokud se ale necha v mistnosti nad garazi bezet PC nebo laser Minolta, tak ma otvirani dosah kvuli ruseni jen par metru. Nejak si proto nedovedu predstavit, jak musi byt zarusen prijimac tesne u PC, proto asi mas tak maly dosah.
Jinak jak se pozna pri koupi jestli APcko umi hledat volnej kanal? Treba v mym pripade TPlink WA501g.
Diky
Jirka