Copak ste dostali letos na Vánoce pod stromek?
Moderátor: Moderátoři
- JardaPotenciometr
Copak ste dostali letos na Vánoce pod stromek?
Jinak takový zajímavý šroubovák od čínanů, jenž nemá klasicky tzv ,,bity" ale jen se otočí takovou oranžovou zátkou, tím se navolí potřebný šroubovák, ve předu je takové jakési ,,sklíčídlo" to se zmáčkne, vyjede, a pak se pustí, a tím se zajístí.
Pak klasika, izoůačky, šroubovák..
Loni uhlovou brusku, kterou jsem doteď nepoužil, a ještě cín kovohutě, který vydržel tak do konce ledna možná února a pak jsem koupil kilovku
Naposledy jsem koupil u čínanů za 99Kč DT92 series, nyní se mi máma ptala, proč kupuji za 60Kč nový měřící hroty, když celý multan stojí okolo 100Kč, a tak jsem vysvětloval, že ten mulktimetr by přežil asi tak dvacet čínskejch šnůrek, ale DT92 series přesně neměří
- Přílohy
-
P1100591.JPG- (166.61 KiB) Staženo 120 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
ok1hga píše:Jirko, už ti to funguje ???
Zrovna u tohoto zapojení bych výsledek nebral moc vážně, spíš jako zkoušku, kudy příště raději ne.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Artaban001
ZdenekHQ píše:ok1hga píše:Jirko, už ti to funguje ???
Zrovna u tohoto zapojení bych výsledek nebral moc vážně, spíš jako zkoušku, kudy příště raději ne.
Jasně, řekni že Zajíc je lepší, který si řekne jenom za natažení toho programu do ATTINY 120Kč!!!!!Cena bez toho švába, prostě jenom za to že sedne na pět minut k PC a ten program kopne do toho ATTINY a 120Kč. Předpokládám, že ten program do zajícometru nikde uveřejněný není, nabídly se mi totíž hodní lidé, který by mi to udělali zadarmo. Je mi jasné, že si člověk připlatí i za tu práci - vytvoření toho programu, ale zdá se mi že i zloděj by to měl levnější!
Ten zajícometr někde mam postavený, buďto v bordelu doma, nebo je na chatě. Kdysi jsem totiž nevědel, že se to musí programovat, a když to nefungovalo odhodil jsem ho do šuplíku. Pokud ten program neseženu tak ho rozpájím, ale abych utrácel takovejch peněz za natažení programu, nechápu
- JardaPotenciometr
- JardaPotenciometr
CZJKP1 píše:Jasně, řekni že Zajíc je lepší, který si řekne jenom za natažení toho programu do ATTINY 120Kč!!!!!
to máš pravdu, být to můj program a výrobek, vezmu si dvojnásobek
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus