VCR Thomson VTH6300F - ERR
Moderátor: Moderátoři
- jEti
- Kontaktovat uživatele:
VCR Thomson VTH6300F - ERR
Video mi píše s obľubou ERR. Správa sa čudne napr.
1. Keď tam vložím kazetu, tak ju vezme, priloží o hlavu, kazetu ani nepotočí, vypne sa motor hlavy a vypíše ERR, potom, keď chcem kazetu vysunúť tlačidlom EJECT hlava sa znovu roztočí a začne kazetu len tak pomaly pretáčať smerom k jej začiatku potom keď znovu kliknem EJECT tak pásku pekne zosunie z hlavy a vysunie kazetu von.
2. Alebo keď tam vložím kazetu priloží pásku o hlavu, pričom hneď nasleduje opačný proces a vysunie ju von.
3. Raz sa video spustilo "normálne", ale bol cez obraz nanesený taký akoby biely polopriesvitný "fľak". Nie po celom obraze iba cca 75% a hlavne v strede. Bol obdĺžikového tvaru s povynechávanými štvorcami - ale nie raster.
-Pokiaľ video spustím bez kazety, všetko funguje ako má. Môžem pozerať normálnu TV, prepínať kanály.. Ladiť som neskúšal nemal som doma diaľkové ovládanie, ale dnes večer to vyskúšam. Odmeriam aj napätia na zdroji a zajtra dám vedieť.
-VCR Daewoo písalo ERR pokiaľ neboli správne pozasúvané všetky konektory čo sa nachádzajú na mechanickej časti, teda aspoň mne to tak písalo.. Správa sa toto video obdobne??
-Nestretol sa s týmto niekto?? Ak áno prosím poraďte.. Ďakujem..
- jEti
- Kontaktovat uživatele:
Možno budem vyzerať blbo ale, čo je ten mode switch??
-To je ten trimer na mainboarde, čo ho otáča mechanika, keď sa tam vloží kazeta??
-Neviem zmerať napätia
Thompson
- jEti
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc
Ešte jedna otázočka (nechcem zakladať ďalšiu tému): S remienkami na VCR sú problémy stále, všakže?? A čo robiť s tými staršími videami, ku ktorým sa už remienky zohnať nedajú?? Používajú sa nejaké náhrady, alebo finty, čo to na nejakú dobu vschopia?? Na nete som videl fígeľ len ku kotúčakom, že kvapnúť kvapku jari na remienok, že to chvíľu preklzuje a potom to schytí a funguje zas nejaký ten rok.. Čo je na tom pravdy?? Robili ste to už niekto??
PS: KYBL ak to pomôže tak VERY THANKS!!
- jEti
- Kontaktovat uživatele:
Už to fachá..
Video už nepísalo ERR ale PLAY
Ešte raz dík KYBL