JEN ovladač Canon EOS500D?!
Moderátor: Moderátoři
- Bastlfanda
JEN ovladač Canon EOS500D?!
foťák ok, ale sw je katastrofa ... otravuje, kde může (od restartu PC přes "kanónový" vyfi*undace), funguje jak má zrovna náladu (někdy zpřístupní foťák jako diskovou jednotku, jindy se rozhodne pro nemožnost obejít ten jejich sw) a vnucuje x stovek MB zbytečnýho balastu, aby "o sobě vůbec věděl" ...
nevíte, kde by se dal sehnat jednoduše jen "*.inf", kterej by xpčka vzali, příp. jak to nainstalovat bez sw? (zkoušel jsem různý způsoby výběru ovladače od dodanýho CD přes seznam zařízení, ale bez úspěchu)
Prosím o pomoc, jinak snad kvůli takovýhle s*ačce (a pár dalším - jako chabá (ne)podpora některejch tiskáren pro Android,ap.) přejdu snad ke konkurenci (u tiskáren asi jasná volba, když jí člověk zrovna nedostane darem), i když foťák jako takovej mi vyhovuje (ale pořizovat si kvůli němu čtečku karet i ke stolnímu PC nebo to zbytečně tahat z jednoho kompu do druhýho se mi zrovna nechce),
díky za rady
U dalších foťáků (Canon A480 PowerShot a Olympus TG-810) už jsem taky žádný origo soft neinstaloval a jak píše Andrea, jen jsem jim nastavil komunikační režim "úložiště dat" - a mám svatej klid a pokoj...
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Bastlfanda
Takže ta čtečka karet bude asi cesta nejmenšího odporu, pokud to nepřiměju hlásit se jako normální disk/mass st. ...
btw. u mobilu to dělám taky tak (ale tam mam microSD, kterou strčim do USB adaptéru), u tabletu s Androidem je to paradoxně nejjednodušší (a asi i stejně rychlý, ne-li snad rychlejší) píchnout tablet do USB, i když chci něco na kartě ...