Výběre správné televize

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kemoskem

Výběre správné televize

#1 Příspěvek od kemoskem »

Zdravím,
potřebuji poradit s výběrem správné televize.
Před 2 týdny jsem si koupil televizi PANASONIC TXL37E5E. http://led-televize.heureka.cz/panasoni ... ecifikace/ Musel jsem ale televizi vrátit a odstoupit od smlouvy,jelikož se při pohybu kamery a také při rychlejších pohybech postav a obličejů obraz rozmazával a nebylo to moc příjemné na oči.

Mám vyhlédlou další televizi a to SAMSUNG UE37ES6300 http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue37es6300/

Nerad bych tuto televizi vracel k vůli opět rozmazávání obrazu. Je tento druhý výběr dobrá volba?

Jinak příjem bude dvb-t ,obraz v SD
procesor

#2 Příspěvek od procesor »

V DVB-T SD to je s každou plackou zlé, alebo ešte horšie. Kým to len šlo používal som analog. Časom si zvykneme :)
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

Rozjíždí se další pitomé vlákno podobné tématu "jakou si mám koupit televizi"... (a to už jsem tě v minulosti jedno zamknul). Navíc tohle sem vůbec nepatří, tyhle debaty se vedou tady:

www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=48328
www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... 508#392508

Uvědom si, že jakékoliv LCD (a jakkoliv podsvícené), je pořád jen umělý obraz s mizernou odezvou. A pokud to nedokážeš přijmout jako vlastnost, kup si plazmu. To abys viděl, jak vlastně může vypadat obraz i v tom SD. Apropo, nevěřím tomu, že tenhle Panasonic ukazuje natolik špatně, aby se musel vrátit.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Habesan »

Existuje funkce zvaná Frame Creation (zkráceně FRC), implementovaná pomocí integrovaného obvodu od jiného výrobce.
Ta by tohle rozsypávání obrazu na "digitálních" telkách měla kompenzovat.
Někdy ho zhoršuje, a většinou není ani poznat, že tam je, a jestli je zaplá nebo vyplá.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jezevec »

Když koupí telku ve výprodeji za deset tisíc, nemůže očekávat špičkovou kvalitu.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“