TV LG 37LG7000, nejde obraz

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kovar

TV LG 37LG7000, nejde obraz

#1 Příspěvek od kovar »

Zdravím přátelé.Opět mám jednu jobovku :oops:
U téhle Tv nejde obraz.Zdroj je v pořádku ale kontrolka stb po zapnutí bliká divně pomalu a když TV zapnu tak se pouze rozsvítí podsvícení .Sehnal jsem i návod jak to napojit do PC ale nekomunikuje to se mnou.Procesor zřejmě funguje ,protože když mačkám libovolná tlačítka tak to TV potvrzuje zvukovým signálem,ale na displej mi to nic neposílá.Na desce co řídí LCD je LED dioda která se jen rozsvítí a zhasne.Já si myslím že by ale měla svítit a pak by to fungovalo.Má někdo nějaký nápad co s tím je?To že je to zozbyté vím taky :D Děkuji
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Skoro to vypadá že někdo vlezl do SM a nastavil tam špatně model TV.Nebo tam je deska pro jiný chassis.
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Pokud podsvícení pracuje, tak hledej v cesté pro obrazový signál. Může to být i v napájení, takže mrkni do schéma a proměř základní body pro napětí. Pokud budou napětí v normě, tak to může být jen SW problém, tj. "vylepšené" parametry v SM, EEPROM apod. S PC nekomunikuj, je nutný výběr, potvrzování atd., které stejně nevidíš.
Jak už tady nejeden psal, měřit, měřit a měřit. :wink:
skala

#4 Příspěvek od skala »

Ahoj, dělá mi to to samé, když je mezi zapnutími krátká doba. Pokud je delší, TV normálně naběhne. Je to už delší doba, jak jsi prosím dopadl s tímto problémem?
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“