Název vlákna byl upraven. Killroy
Mascom MC5517 SM2, chassis PT92, nejede zdroj
Moderátor: Moderátoři
Mascom MC5517 SM2, chassis PT92, nejede zdroj
Název vlákna byl upraven. Killroy
edit: Killroy bol rýchlejší
Pozdravuje Vás Martin
Tak upravuji: Je to přesně ono to chéma a chassis. Prvně jsem měnil pojistku a proměřil FET. Obojí bylo v háji. To jsem nahradil. Jinak klasika. Keramickej pětiwaťák taky přepálenej a ve finále vypínač. Zapojil jsem telku rovnou bez vypínače a telka šla. Vyměnil jsem vypínač za stejný ale funkční a telka nešla. Napájení TDA 16846 taky přepálené, z toho soudím že je taky v háji. A ten taky doma nemám. A to byl poslední hřebíček do rakve. Je to telka mýho bratrance ale nic naplat. Už leží ve frontě na SD. Dělám to doma v obýváku protože dílnu mě zabavil syn sám pro sebe a já už na to taky blbě vidím. Od devíti od rána se s tím (jak říkala paní Růžičková) crcám a prd. Zas jeden zabitej den. To jsem si chtěl opravit tu plazmu co jí tady taky řeším ale zatím bez úspěchu. Chtěl jsem změřit jádro a spočítat plechy na síťovém trafu na MUSIC 130. Chtěl jsem toho ještě víc ale na všechno už dneska se.u. Venku je pěkně. Otevřu si okno a pivo a pustím telku v obýváku. Možná se tam z těch hovadin něco ještě vybere.
Děkuji Vám za snahu a ochotu mě pomoci! Vážím si toho a zdravím Vás!
Kaca