procesor píše:U2=1/jwC???
ak 1/2=2/4.... potom 1=2 ?!
To samozřejmě ne, ale vzhledem k tomu, že jsem už výše řekl, že tomu nerozumím, pak by měl každý pochopit, že:
Kód: Vybrat vše
jestliže 1/2 = 2/4, pak 1 odpovídá (po různých úvahách, úpravách a dosazování, které bych rád znal, a právě na ně se ptám) 2
Nemyslím si, že jsem hloupý, prostě elektronika není "můj šálek kávy". Navíc první věc, kterou jsem udělal, když jsem dostal zadání, je pročítání skript a různých článků o tématu - dokonce jsem si sehnal doučování z elektroniky, které ale bylo téměř na nic, protože není nic horšího, než špatný učitel. To mi tedy bohužel moc nedalo. A jelikož právě nerozumím tomu, jak dostanu z poměru napětí
výraz
rád bych zjistil úvahy, úpravy a dosazování, které vedou z jednoho výrazu na druhý, protože i druhý výraz je poměr dvou výrazů a tak by měl logicky čitatel odpovídat U2 a jmenovatel U1. Není-li tomu tak, pak jsem vás prosil o vysvětlení. Nevím, proč se mě tedy někdo snaží "shodit" hloupými třemi otazníky, jako bych byl malý fagan, a raději se nesnaží pochopit můj dotaz a odpovědět mi na něj. Myslím, že nikdo neví vše a až jednou budu někde na otázku odpovídat já, také z toho nebude čišet akorát ironie, sarkasmus, či (nedejbože) pohrdání. Za všechny odpovědi děkuji, odpoledne, po práci, se podívám, zda mi některá pomůže a případně upřesním svůj dotaz. Děkuji