Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Andrea píše:... ty volíš podle toho, co ti kdo vysvětlí...
Z čeho tak soudíš?
Edit: perspektiva budoucí volby mezi MZ a RF mě vyděsila natolik, že jsem se rozhodl z těch, kteří měli reálnou šanci dosáhnout na 2. místo, volit toho, kdo mi vadí nejmíň. Tak jsem se rozhodl v říjnu, a předvolební kampaň s tím nic nenadělala.
Naposledy upravil(a) tomasjedno dne 12 led 2013, 23:02, celkem upraveno 1 x.
Tak já jsem nakonec šel k volbám i když se mi fakt vůbec nechtělo a nakonec jsem to dal spáčovi. Snad jen z toho důvodu, že se mi prostě chtělo. Teď ho půjdu zase volit i když ho zrovna nemusím, ale styděl bych se kdybych musel dát hlas Zemanovi. Ne proto, že chlastá (a kdo nechlastá, že ?) a že se snaží shodit své protikandidáty jakýmkoliv způsobem, ale jen proto, že se v minulosti vyznamenal jako pěknej hajzl a to mu asi nezapomenu. Zeman=Klaus.
Jinak je mi ale srdečně jedno, kterej to vyhraje. Děckám v 1. třídě se bude lépe vyslovovat určitě prezident Zeman než prezident Švarzenberg, ale za Švarczněco se nebudou stydět až vyrostou !
Mám nepříjemné podezření, že Schwarzenbergův úspěch má kořeny hlavně v tom, že Češi mají v sobě po více než 300 letech Habsburského a jiného područí zažrány slouhovské geny. Rádi ohýbají hřbet před vrchností a jak slyší "kníže", sednou si na zadek. Jinak si nedovedu vysvětlit, že sice kdekdo nadává na současnou vládu, jak je mu z ní na zvracení, ale v Praze dostal místopředseda této vlády Schwarzenberg přes 40 % hlasů.