iDilna - zkušenosti
Moderátor: Moderátoři
iDilna - zkušenosti
Máte s tím někdo zkušenosti?
- pocitujlasku
Níže je fotka obou panelů. Laserové gravírování bylo prováděno u jiné firmy
- Přílohy
-
a53cf2d80b.p.jpg- (122.81 KiB) Staženo 685 x
Nevím jestli není chyba ve verzi Javy 6 nebo Exploreru 6 - Win XP není s Javou nad v.7 kompatibilní a Sawcad pak nejde vůbec.
Nemá s tím někdo zkušenost?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně nejlepší je tam vložit výkres udělanej mimo.
Chybí mi taky nějaká rekapitulace objednávky třeba s náhledama dílů. Nebo i možnost kouknout do historie, nenajdu na jakej materiál, jaký parametry jsem použil.
Celkově jsem ale spokojenej, cena slušná (až na poštovný), kvalita dostačující, přesnost taky v pohodě.
Který externí CAD program (nejlíp free) je tedy vhodný mimo zmíněný Illustrator? Zatím s těmito programy nemám zkušenost. Nechce se mi kvůli jednomu jednoduchému výkresu instalovat nějaký mega balík a pak od toho čistit PC.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
S jinýma CADama zkušenosti nemám, zkoušel jsem jen DraftSight, ale ani po dvou hodinách hraní si s tím jsem nebyl schopnej nic pořádně nakreslit. Pro mě naprosto atypický zmatený ovládání. Všechny softy se učím ovládat metodou pokus-omyl, zkoušení a hraní si s tím. Maximálně občas kouknu do manuálu. Pokud mi to ani po pár hodinách vůbec nejde, soft zavrhnu. Takže v tomto ti neporadím.
Pentium 4 / 1024MB SDRAM z roku 2002 mám jako "hlavní". MB má sice možnost až 2GB paměti ve 2 slotech ale SDRAM se dají sehnat max. 512MB takže s hlediska kapacity RAM není o moc lepší...