Zkušenosti s nákupem v AME

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

Zkušenosti s nákupem v AME

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Jakou s nimi máte prosím zkušenost? Kupuji tam prvně, protože jako jediní (asi) mají jakýsi 🤐 obvod zdroje do autor. panasonic - teď mi vypadl typ. Přijetí objednávky 2x potvrdil PC (je to 14 dní) a pak nic. Na dotaz co je s objednávkou (zasláno číslo obj.) nereagují - už 2x. Navíc mi samozřejmě poslal automat žádost o hodnocení nákupu před 14 dny. Je to u nich normální??
Mirda

#2 Příspěvek od Mirda »

Bylo u toho IO je skladem? Já večer objdednám, druhý den přijde SMS že je odeláno, další den ráno další SMSka z pošty a je to doma.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jezevec »

Beru od nich zboží již několik let a naprostá spokojenost.
To je takový problém vzít telefon a zeptat se?
TAKJAN

#4 Příspěvek od TAKJAN »

No zkusím zavolat. Jinak radši komunikuju mailem, protože mám pak důkaz, že se na mne vys.....:-)
Hill
Administrátor

#5 Příspěvek od Hill »

I když jsem objednal součástku, kterou neměli skladem, většinou přišla odpověď, že ji objednávají, a za nějakých 10 dní jsem ji měl.
Ještě se mi nestalo, že bych na nějaký díl čekal marně a nevěděl o tom.
Opravdu jsi objednával u nich?
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Mourek »

Nemáš to uložený na poště? Mě se to stává s nějakými oděvy co si objednává manželka. Informace o uložení nepřijde
Killroy
Moderátor

#7 Příspěvek od Killroy »

TAKJAN píše:Kupuji tam prvně..

A prostě něco děláš špatně. Nakupuji tam xlet a to co popisuješ se mi nikdy nestalo. A věřím, že i mnozí další zde jsou jejich dlouholetými a spokojenými zákazníky.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
TAKJAN

#8 Příspěvek od TAKJAN »

Na poště nic není. Objednávku potvrdili, teda ten PC automat. Aspoň na mail mohli odpovědět..
monterjirka

#9 Příspěvek od monterjirka »

Nakupoval jsem u AME "na dálku" již několikrát, většinou jsem objednával přes "web", ale něco i po telefonu, měl jsem i objednávku, kdy něco měli na skladě a něco "sehnali" až za týden, bez problémů jsme se domluvili na zaslání až to bude komplet, takže z mojí strany zatím jen dobré zkušenosti.
SDZ

#10 Příspěvek od SDZ »

TAKJAN>Koukni se do spamový schránky mailu -jednou se mi to stalo (na jiným e-shopu)
p32

#11 Příspěvek od p32 »

Přesně tak, zkontroluj si spamy. Stačí jeden obrázek jako reklama a máš to ve spamové schránce. Ale raději tam zavolej a uvidíš, co se stalo.

A raději ještě blbou otázku. Jsi tam zaregistrovaný a vyplnil jsi údaje i s mobilem v pořádku ? Jinak by ti přišla SMS na stopro.
mi-ro

#12 Příspěvek od mi-ro »

Taky několik let No problem.
PS potkávám tam spousty zákazníků, kdoví, který z Vás to byl. Třeba tam stojíme vedle sebe a nevíme o sobě. Zvláštní pocit.
..to bude jen ňákej odpůrek
Hill
Administrátor

#13 Příspěvek od Hill »

Jednou se tam ke mně přihlásil BU2520, a zrovna jsme tam tento tranzistor nekupovali ani on ani já...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ZdenekHQ »

Mě třeba SMS nechodí. Asi záleží na tom , jestli je tam člověk registrovaný jako občan nebo firma.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Philip_Fry

#15 Příspěvek od Philip_Fry »

Byl jsem v AME letos dvakrát, jezdím tam raději osobně, poprvé hned na začátku ledna a podruhé tento týden a v obou případech řešili nějaký problém se systémem, v prvním případě mi dokonce ani nemohli vytisknout doklad a všechno zboží hledali ve skladu "ručně". Takže je možné, že jsi se s objednávkou trefil právě do toho problematického období, zkrátka jim zavolej a zeptej se co a jak. Tuhle firmu provozují (dle mého názoru) profíci a určitě by se Ti na zakázku nevykašlali.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“