Tesla Condor
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem se zeptat jestli je možné zaměnit tu starou mechaniku za tu novou s optickým snímáním bez dalších úprav,Někdy se totiž oběví na alegro.pl na prodej celá mechanika tak bych to rovnou celé přehodil a měl bych o starost méně.
Mám tu celý KS - síce ponáhľam, ale môžem sa teraz niekam napichnúť a ohmicky zmerať ak ti pomôže - niekedy to helfne. Bezchybný nie je, tento vtedy v Condori skresľoval, dal som vtedy nový (boli niekedy zvláštne závady skresľovania, nič sa nedarilo nájsť, ale stačilo prehodiť iný modulček s MBA810, alebo ich prehodiť navzájom medzi sebou, alebo pridať keramiky a bolo po závade - tento bol ale imúnny a nestálo mi za to ho za každú cenu opravovať). Akú závadu teda má, neviem.
Při poslechu rádia je slyšet slabý brum ale to asi bude tím že to mám všechno vytažené z bedny a leží to vedle sebe na stole (i trafo) pokud uzemním jen rukou jde to o poznání níže ten brum tak to snad po složení bude v pořádku.
Ještě jsem zjistil že bude problém i na desce nahrávání i když není sepnuté rele na nahrávání tak oba indikátory svítí naplno pokud sepnu nahrávání tak indikátory reagují správně jak na manuál tak i na automatiku po odpojení této desky indikátory zhasnou.
Může mi někdo poradit jestli by se to nedalo nějak upravit? Všiml jsem si že na každé desce od zesilovače je zezadu přidaný jeden odpor který ve schématu není nemůže to být tím? Možná vyschly nějaké elity bohužel nemám měřák na měření elitů tak mi zkuste poradit na co se zaměřit.Ještě přemýšlím jestli náhodou ty širokopásmové repráky už neochably ale to asi né.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: