Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
Moderátor: Moderátoři
Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
zaneprázdnenosť mi nedovolila dostať sa dlhšiu dobu na EB, tak až dnes si pozerám "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" - datované od 6.1.2013. Postupne od najstarších, až dodnes.
Mám problém - omylom sa mi počas prezerania kuriózne zatvorila Opera (pri vstávaní od PC mi spadla myš a keď som dvihol zraky na monitor, Opera už tam nebola). OS mám nabootovaný z Hiren's, takže zatvorením prehliadača končí všetko, aj možnosť nahliadnutia do tých prezeraných príspevkov. Zobrazia sa už len nové - od toho posledného nešťastného zatvorenia Opery - čo ma mrzí.
Chcel by som pokračovať v prezeraní, kde som prestal. Ideálne by bolo, keby sa mi dali vyrolovať príspevky pôvodným spôsobom. Ale predpokladám, že to už asi nepôjde. Keďže mám teraz čas, skúsil by som na to ísť inak - po jednom..
Viem, že príspevok z 11.1.2013 16:23 som čítal. Po kliknutí na "Prohlížet zpětně všechny příspěvky za: 24h 48h 72h 168h" sa mi ako najstarší príspevok zobrazí:
"Fórum: Měření, regulace a automatizace Zaslal: so 12.leden 2013 15:32 pm Předmět: Prostorový termostat PT21"
Dajú sa nejako vyrolovať príspevky medzi týmto uvedeným obdobím, čiže od 11.1.2013 16:23 napr. do 12.1. 2013 15:32 ?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodušší cesta bude kliknout na svůj profil a dát zobrazit/hledat všechny Tvoje příspěvky, načež bude nutno do daných vláken nahlédnout.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Sprav komplet odinštalovanie Opery a potom ju opäť nainštaluj a bude fungovať ako nová...
P.S. Až teraz som si všimol, že Ti padla myš a nie Opera....
Andrea píše:A ty zeditovaný cookies vypálí do toho CDčka? Nehledě na to, že to není věcí cookies, jinak by to nemohlo fungovat při návštěvě z jiného počítače.
No, tak k tomu se pak musí ještě vyjádřit Zdenek, jestli je to tam u nich takový bordel, když někomu spadne myš na zem. Já si tu svou budu raději hlídat, aby to nebylo na mě.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud systém generuje upozornění na základě posledního přihlášení, logicky se novým přihlášením toto datum přepíše. Jediná cesta zpět je natáhnout databázi ze zálohy, což se určitě setká s výrazným nadšením ostatních uživatelů
Už sa mi podobné stalo aj v minulosti, aj keď nie práve zásluhou myšky, takže ma to zaujímalo celkovo. Ešte raz ďakujem.
Ak to však bude blbnúť príliž často, bude nutné rodinku primerane rozšíriť
Dnes mi to v polovici prezerania padlo zasa - tentoraz z ničoho nič. Našťastie len raz..
6.7. 2013 edit: radšej ešte jeden člen rodiny - jogo3 - pre kľud, ak by to malo padnúť znovu..
Bastlírnu otevírám rovnou záložkou Nepřečtené.
Ovšem je pravda, že jsem na Bastlírně pokud možno aspoň jednou denně, tak se mi tam těch nepřečtených příspěvků nahromadí tak do padesátky.
A žlutá? To je nějaké tvé vlastní nastavení. V základním vzhledu se jen žlutě zvýrazňuje v příspěvcích nalezený výraz při funkci Hledat na fóru.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A správu ssesion má na starosti server, klidně může dočasně stávkovat i on a odmítat zapisovat.
Nejde nějak nastavit nebo jinak zařídit aby se označení nových příspěvků změnilo až po jejich rozkliknutí? Stane se mi sice občas, ale stane, že si bastlírnu omylem zavřu a po jejím novém otevření jsem v
Všechno už vypadá jako navštívené a přečtené
- serviceman
Nedalo by se to automatický shození nahradit tlačítkem "Označit (všechna) zbylá témata jako přečtená" ????? Na jinejch zdroják php používajících fórech to jde...
A kutilmile - nelituju tě