McAfee placená verze - nepříjemné zjištění

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Paypal píše, že to strhnou a pak vrátí. Jenže KB je pomalá a pošle napřed jen avízo, takže to asi stornují dřív, než to skutečně proběhne.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Andrea

#17 Příspěvek od Andrea »

Těch 50 Kč mi převedli na PayPal balance. Navíc jsem musela pro potvrzení zadat číslo, které bylo uvedené na výpisu z účtu u té transakce.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od forbidden »

Nejsem si už jistej, ale takto to možná proběhlo při první registraci. Je to asi 6 let, tak už nevím.
Jinak musím souhlasit se Zdenkem, KB je opravdu pomalá.
Artaban001

#19 Příspěvek od Artaban001 »

Bylo by zajímavý, kdyby sem někdo hodil zkušenost s Poštovní spořitelnou (Era), jakou mám já.
Ohledně Google Play:
Registrace karty do systému - První platba požadovala SMS kód, další už probíhaly samovolně při nákupu aplikací. To žádné SMS nechodily (kupoval jsem celkem 3 aplikace na Android). Z výpisu účtu jsem viděl odúčtované platby (souhlasily).
Podobně to bylo s McAffe. Tam ale první platba proběhla ještě v době, kdy "3D secure" v provozu nebylo.
3D secure: při platbě, převodu, dojde na mobilní telefon SMS s kódem, který je požadován pro dokončení platby.. Nevím, jak to funguje u jiných bank..
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“