Oprava Tesla Condor
Moderátor: Moderátoři
Oprava Tesla Condor
Josef
Telefonicky se dohodnete a máte jistotu -723077777.
nevíte náhodou o nějakém šikovném opraváři či servisu v Praze a nebo na trase Praha - Kolín? Potřebuji opravit Condora. Chtěl jsem si něco nahrát na kazety a zjistil jsem že jsou pryč řemínky, ty jsem sehnal a vyměnil. Bohužel po vložení kazety se neozval ani hlásek, ledky ale blikají a i nahrává, rádio hraje a i ze vstupů to hraje, ale nehraje magnetofon. Zřejmě je problém na desce korekcí a přepínání. Nevím si rady a chtěl bych ho opravit, protože jinak super stroj. Mám jeden z prvních kusů a až na kartáčky, které si občas vyměním nebyl problém. Moc děkuju za info!
- radioelectrum
- Artaban001
asba píše:Zdravím,
.....a až na kartáčky, které si občas vyměním nebyl problém. Moc děkuju za info!
Já si jej předělal na optiku a byl pokoj.. (jestli myslíš ty kartáčky na navíjecím trnu pro autostop). Jenomže toho Kondora už nemám. Měl jsem červenýho s bílým popisem. Pamatuju si, že tuner nějak moc kvalitou přijmu nevynikal, ale pokud se tam podařilo něco naladit, tak zvuk byl super. A hlavně se mi líbil vzhledově. I dnes bych bral podobný design..
edit:na strankach pisou ze ukoncili cinnost
http://www.albichem.cz/kontakt.html
v preiloze vykresy cudlu zesilovace a magnetofonu.
- Přílohy
-
potenciometr.PDF- (48.92 KiB) Staženo 562 x
-
kolecko velke.PDF- (37.76 KiB) Staženo 502 x
-
kolecko male.PDF- (35.16 KiB) Staženo 603 x
Nechci je ale moc samostatně prodávat, nechávám je hlavně pro zákazníky, kteří si u mne nechají Condora kompletně opravit a generálkovat.Do opravy přicházejí osobně i poštou hodně často. Budete-li potřebovat opravu, ozvěte se.Tel: 723077777 po 15 hod.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!