Jsou horší hnusy než volby

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Taky mám nejraději doma švařený sádlo, to prodávaný čím dál tím víc smrdí vším možným, co tam nahážou. Jenže na komerčním praseti je dnes sádla jak na ratlíkovi, jedině doma vykrmit a na to nemám prostory ani chuť.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Tak ono je dobré také koupit půlku prasete od řezníka a potom už jen dělat exkurze do Kaufáče. :lol:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

Však já beru půlky od řezníka, ale jsou mladý a hubený, mají kolem 55kg.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
hafca

#19 Příspěvek od hafca »

Dřív bývala jateční váha zvířat co šla na porážku cca 100kg. Dnes to opravdu asi zabíjejí dřív a krmení je taky víc na maso než sádlo. A podle toho sádlo pak vypadá. Zajímavé ale je, že když vidím bůček, sádlo na něm je většinou jednou tak silné než to na škvaření.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
kejki

#20 Příspěvek od kejki »

Moje zkušenost je, že řepkový olej dělá ty lepkavé a neumytelné přípeky na pánvi.
Jinak mne taky ovlivnil americký dokument o ceně levného jídla. Třetina obyvatel s cukrovkou, občas kontaminace E.coli ale stát nesmí narušovat svobodné právo podnikat jak chceme. A ta kuřata :x
Běhá mi tu jedna téměř tříletá slepice vyřazená z OVUSu, nese i teď a vajíčka nádherná. A přestože má velkou potřebu živin na tvorbu vajec, odmítá kukuřici i šrot z ní. Asi alergie :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“