Hra na FB ktora pridava skupiny na hlavnu nastenku

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jopo166

Hra na FB ktora pridava skupiny na hlavnu nastenku

#1 Příspěvek od jopo166 »

na fb existuje volajaka hra ktora pridava na hlavnu nastenku fb skupiny nahadže mi ich tam tolko že aš operačny vypadava pana som vymazal no aj na dalej skupiny na hlavnej nastenke mam
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Gratuluji.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Honza_dy

#3 Příspěvek od Honza_dy »

Vymazat AtlasHub a jít raději mezi lidi...
jopo166

#4 Příspěvek od jopo166 »

poradte mi ako to dam preč?
Honza_dy

#5 Příspěvek od Honza_dy »

Jsi si jistý, že se ptáš na správném fóru? Pokud vím, tak tady nikdo nemá profilovou fotku z koupelny před zrcadlem.
tomasjedno

#6 Příspěvek od tomasjedno »

jopo166 píše:poradte mi ako to dam preč?
Program FDISK jsi už zkoušel?
jopo166

#7 Příspěvek od jopo166 »

A kde by som sa mal spitať? Skupiny mi ta hra hadže na hlavnu nastenku. Ked hadze ta hra skupiny celi operačny sYstem vypadava.Na svojej nastenke to nemam na hlavnej to však je.Aj brat ma facebok a on na nastenke tie skupiny nema ponad obrazky su popisane sprostosti ktore ma uražaju.
petus
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od petus »

tvl, FB je pro lamy... vyser se na něj...
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
MetalGod

#9 Příspěvek od MetalGod »

No vidíš to. A já Xichtbůk nemám a stejně dejchám. Čím to asi bude?
Jak bylo psáno, vyser se na to a běž mezi lidi. A jestli jseš na tom tak závislej, což si stejně nepřipustíš, existuje několik hodných a milých lidí, co mají v ordinaci pohodlnej gauč, na nějž se můžeš natáhnout.
Jako nic ve zlým, ale je to ztráta času, kterej by se jistě dal využít i jiným způsobem. Chápu, někdo chlastá, fetuje, jinej do chcípnutí paří hry, další žije ve virtuální realitě Xichtbůku a podobných sociálních píčovin, realita je prostě pro někoho krutá, nesnesitelná. Ale nikdo z výše jmenovaných v životě nic hodnotnýho nedokáže.
Ale jen si u počítače klidně seď, ať Tvá prdel pustí do židle kořeny, ale nauč se třeba psát v C, Pythonu, Javě, PHP, nebo dělej grafiku, nauč se pracovat s CAD softwarem... když budeš dobrej, když budeš mít solidní skill a dáš o sobě a svých kvalitách patřičným způsobem vědět, budeš se mít dobře. Ale s Xichtbůkem se tohohle rozhodně nedočkáš.
Naposledy upravil(a) MetalGod dne 26 led 2013, 02:12, celkem upraveno 1 x.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
workhard
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od workhard »

Tak tu hru zablokuj, ne? To musí jít. A nebo to může být jeden z místních virů :wink: ale jestli ti to dokáže shodit celej system, tak ani ten nebude OK. Jinak FB může být i užitečnej, aspoň vidim, že Meytal před hoďkou nahodila nový video 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=Oh_cSFFy ... 04&index=1
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Honza_dy

#11 Příspěvek od Honza_dy »

MetalGod:
Obrázek
:D
milan222

#12 Příspěvek od milan222 »

xichtbuk sem založil pod nátlakem v prváku. ted, když zrším xichtbuk, tam do pul hodiny lítaj esemesky jakej sem krypl, že na xichtbuku jsou stránky kroužku mechatroniky, a podobně. no já si ho asi preventivně na dva dny zruším... bude sranda :D :D
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
workhard
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od workhard »

Já bych řekl, že je to jako s ohněm: Dobrý sluha, zlý pán... :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
bastliar

#14 Příspěvek od bastliar »

Ja napr. medzi ľudí nechodím, som tak špecificky socialne zameraný, že by som si s nimi nerozumel a nedávalo by mi to dobrý pocit.
Facebook som odmietal z mnohých spomínaných dôvodov a nezaložil by som si tam účet ani keby ma zlatými slovami lákali.

Dostal som sa však na kostýmovú akciu kde som zistil, že sú tam jedinci ktorý sú ako ja, mali sme sa zrazu o čom rozprávať, zdieľali sme spoločné záľuby a dokonca som tam stretol dievča ktoré otriaslo mojim svetom a to tak ako žiadna iná doteraz a to sme tam boli spolu len tri dni až nás museli v nedeľu v noci odtiaľ vyraziť, pretože sme sa tak zarozprávali, až sme stratili pojem o čase. Odvtedy spolu intenzívne komunikujeme práve cez facebook vzhľadom na to, že býva relatívne ďaleko.
Spriadame plány na najbližšiu akciu, zdieľame stránky a fotky ktoré s našou témou súvisia, facebook mi pripomenul, že má narodeniny, kiež by aj mne raz toľko ľudí posielalo gratulácie.
A facebook myslel aj na to, ak chcete niekoho získať, získajte si najprv jej priateĺov.

Tých ktorých som tam stretol a s ktorými komunikujem a mám o čom je len zopár, ale som rád, že môžem aspoň cez facebook.

Nepáčia sa mi mnohé facebookovské vylomeniny, ale som rád, že mám tú možnosť čo to zdielať s tými s ktorými si rozumiem ale nemám možnosť sa s nimi stretnúť.

A facebookovská komunikácia môže byť dobrá terapia, resp. naštartovanie vyliezť z ulity.

Dobrý sluha, zlý pán. To asi nemohlo byť vystihnuté výstižnejšie.
MetalGod

#15 Příspěvek od MetalGod »

bastliar píše:Ja napr. medzi ľudí nechodím, som tak špecificky socialne zameraný, že by som si s nimi nerozumel a nedávalo by mi to dobrý pocit.
Facebook som odmietal z mnohých spomínaných dôvodov a nezaložil by som si tam účet ani keby ma zlatými slovami lákali.

Dostal som sa však na kostýmovú akciu kde som zistil, že sú tam jedinci ktorý sú ako ja, mali sme sa zrazu o čom rozprávať, zdieľali sme spoločné záľuby a dokonca som tam stretol dievča ktoré otriaslo mojim svetom a to tak ako žiadna iná doteraz a to sme tam boli spolu len tri dni až nás museli v nedeľu v noci odtiaľ vyraziť, pretože sme sa tak zarozprávali, až sme stratili pojem o čase. Odvtedy spolu intenzívne komunikujeme práve cez facebook vzhľadom na to, že býva relatívne ďaleko.
Spriadame plány na najbližšiu akciu, zdieľame stránky a fotky ktoré s našou témou súvisia, facebook mi pripomenul, že má narodeniny, kiež by aj mne raz toľko ľudí posielalo gratulácie.
A facebook myslel aj na to, ak chcete niekoho získať, získajte si najprv jej priateĺov.

Tých ktorých som tam stretol a s ktorými komunikujem a mám o čom je len zopár, ale som rád, že môžem aspoň cez facebook.

Nepáčia sa mi mnohé facebookovské vylomeniny, ale som rád, že mám tú možnosť čo to zdielať s tými s ktorými si rozumiem ale nemám možnosť sa s nimi stretnúť.

A facebookovská komunikácia môže byť dobrá terapia, resp. naštartovanie vyliezť z ulity.

Dobrý sluha, zlý pán. To asi nemohlo byť vystihnuté výstižnejšie.

No vidíš to, já na to mám Jabber :D
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“