OBD kabel
Moderátor: Moderátoři
Pátral jsem kolem motoru a postupně prošel snad vše. Jako první jsem měnil termostat,auto se při jízdě nechtělo ohřát na víc jak 60°C,pak jsem měnil lambdasondu (bohužel za starou z vrakálu,takže je v bůhvíjakém stavu,navíc je z vw Golf 2,1,8i 66kW),ale ta chodí,při měření lítá napětí mezi 0,15 až 0,85V. Pak jsem zjistil že je mimo jiné přerušené čidlo teploty nasávaného vzduchu,to jsem taky vyměnil za druhé z vrakoviště. Pro jistotu jsem dal nové čidlo teploty chladící kapaliny.Kabely ke svíčkám nové,palivový filtr taky nový.
Provedl jsem "starý" start...Ale ať dělám co dělám,prostě se nedostanu se spotřebou pod 9L/100km !! Skoušel jsem už jezdit jak strejda max 90km/h,odjel jsem cca 450km a výsledek 9,01L/100km. Takže styl jízdy mi udělá max rozdíl 0,5-1L/100km a to už člověk jezdí jak hovado s cihlou na plynu.
Je mi jasný že mi řeknete ať s tím zajedu do servisu,ale já v mém okolí nemám moc kam zajet,navíc s autem denně jezdím a všude chcou auto nechat alespoň 2-3 dny....taky se bojím že mi to ještě víc dorýpou a bude to ještě horší....,mám takovou skušenost s předchozím autem. Prostě odborníků v tom pravém slova smyslu je jak šafránu.
Netušíte někdo na co se ještě zaměřit?? Vstřikování je to BMM bez čidla klepání. Už jsem vážně v koncích.
Už fakt nevím. Čert mi byl ten jednobod dlužen.
Alebo MAX232 a SI9243 a slape to krasne.
To je varianta na COM port.
Na USB bud HEXCAN alebo OBD max232 a SI na USB, ale to moc neodporucam..
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy