Moc prosím,dnes jsem si koupil starší,ale prý funkční skener HP scanjet 2400, počítač si prý sám stáhne ovladač. Po zapnutí přístroje se začalo něco stahovat, ale označilo se to červeně a já neumím nic najít. Prosím, poraďte pokud možno krok za krokem - začínám a neumím to. Díky moc Zdeněk
Pokud používáš OS (operační systém) Win Vista a vyšší, můžeš očekávat problémy. Ten skener je dle specifikace podporován v OS win 98 až Win XP Prof. Přesto jsem na stránkách HP objevil ovladače údajně pro OS xyšší než Win XP Prof. Otevři si tohle: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... taskId=135 , zadej svůj OS a na další otevřené stránce vyber Ovladač - HP Scanjet Full Feature Software and Driver. Ten pak zkus nainstalovat. Držím Ti palce
Ale nejsem vůbec protivnej. Jen by mohl napsat, pro který systém to chce, když už kolem toho máme běhat po internetu. Budoucí president zalezl na Vysočinu, ale my nemůžeme. Tak ať se vymáčkne.
Jo HP.... Zrovna nedavno jdem resil driver pro pro svuj scaner pro W7. Nekde to tady je tak ctvrt roku zpet. Nakonec uspech 0. Takze je spatky u stary masiny s XP...
Jirka
VueScan je sracka, ten zoznam podporovanych typov je teoreticky a otazne je, kolko z nich skutocne funguje. Skusal som to s UMAX UC630 a nefunguje to vobec. A mam vazne podozrenie, ze je to vykradnuty open-source kod (SANE - tam mi ten skener funguje, ale nie su dobre farby).
No na skener HP scanjet 2400 jsou ovládače pro všechno, jen se musí vědět z čeho je použít. Ale to se musí autor ozvat a ne na nás kašlat.
Odpovídat tady ale už nebudu, mám dojem, že ok1hga měl konkrétnější připomínku k věci, takže to nechám chytřejším ať jim neberu vítr z plachet.
Přátelé,nechte rozepří pro naše milované politiky - já jsem opravdu amatér, ale nakonec vše dobře dopadlo a prodávající paní našla ovládací CD, takže dnes jsem si pro něho jel a instaloval.Už mi to pracuje - díky moc za snahu, omlouvám se, že jsem neuvedl " barvu po´čítače, netušil jsem, že je to důležité ". Na odpovědi od všech jsem čekal, ale neměl jsem možnost na Internet, omlouvám se - vážně.I tak díky všem, co měli snahu mi pomoci. Zdeněk