Zajímavá stránka exotů

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Zajímavá stránka exotů

#1 Příspěvek od TAKJAN »

(možná to nejsou úplní magoři)

http://rozpad.cz/forum/viewtopic.php?f= ... &start=220
kajus

#2 Příspěvek od kajus »

Taky jsem na ně narazil, nějak jsem se začetl a pak s hrůzou hleděl na hodiny, kolik času jsem tam strávil.

I když většině lidí připadá většina uživatelů toho fóra jako magoři, mě připadají spíše jako trošku paranoidní (občas možná realističtí) lidé s zajímavým koníčkem. Projděte si jednotlivé sekce, občas tam narazíte na docela zajímavé věci dobře využitelné i v běžné praxi, popř. na různé jiné zajímavosti. Někde tam řešili i výrobu elektroniky v domácích podmínkách. Pro radioamatéry se tam také najde sekce....

Pokud máte chvilku času, určitě se začtěte.
TAKJAN

#3 Příspěvek od TAKJAN »

Taky je občas pročtu. Některé věci dobré... BLACK OUT jednou musí přijít. Co se může posrat, posere se....
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Tady se snad už nic nemůže podělat, už jsme tam.
mtajovsky

#5 Příspěvek od mtajovsky »

TAKJAN píše:(možná to nejsou úplní magoři)

Většina ne, ale jsou tam i týpci, kteří se nikam nehnou bez kompletní horolezecké výstroje a benzínové elektrocentrály. :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“