Sháním brigádu

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vojta7

Sháním brigádu

#1 Příspěvek od Vojta7 »

Ahoj,
i když je teprve leden, už začínám hledat brigádu na prázdniny, bohužel nemůžu nic najít. Chtěl bych něco s elektrikou, nějaké pomocné práce (je mi 16 a jsem v druháku na SŠ, takže nic lepšího asi vůbec nemám šanci najít), aspoň na týden, ale ne a ne něco rozumného najít a už vůbec ne na Chebsku (kvůli dopravě)
Nevíte, kde bych mohl něco najít?
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Jó hochu, to už tady bylo. http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... =brig%E1da
Pochybuju, že něco seženeš. Sám jsem od 6/2012 do 12/2012 hledal nějakou brigádu. Původně jsem také chtěl něco v oboru elektrotechniky... Už je mi 23 let a studuji VŠ. Bydlím ve velkoměstě nad 200 000 obyvatel. Pokud nemáš známosti, těžko něco seženeš. Nacházel jsem akorát plno nabídek na práci za pokladnou s hmotnou odpovědností a v telemarketingu (celou pracovní dobu sedíš za PC a furt někomu telefonuješ...) Těchto dvou nabídek jsem se bál jako čert kříže... :? Nakonec jsem šel do pásové výroby, na inventury do dvou hobbymasketů a na den do práškové lakovny... Nu a něco se podařilo vydělat...
Vojta7

#3 Příspěvek od Vojta7 »

A kolik sis vydělal, smím-li se zeptat?
Hydrawerk

#4 Příspěvek od Hydrawerk »

To je tajný, ale u pásu bylo 78 Kč/hod a v hobbymarketu 68 Kč/hod. To asi mohu říci, bylo to i ve zveřejněné nabidce brigády.
p32

#5 Příspěvek od p32 »

A co v práškové lakovně, to tě jak přepláceli ?
Hydrawerk

#6 Příspěvek od Hydrawerk »

Myslím, že 60Kč / hod.
jura80
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jura80 »

Ten pás tipuju na Moduslink a tu lakovnu na Eden Europe. Trefa?
Nejsu žádným fóristem, ale když něco negómu, tož, přindu se zeptat. A když se nesnesitelně nudím, nebo když jsu na plech, někdy se může stát, že se i pokusím poradit. Zdraví Jura!
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“