Dell E6400 Latitude obcas nevypne, sviti tl. ON a klav.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Dell E6400 Latitude obcas nevypne, sviti tl. ON a klav.

#1 Příspěvek od robo »

Preji hezky den vsem na foru. U meho notasu Dell E 6400 me obcas na*ere vypinani. Na 7home prem. dam start-vypnout. Vse probiha normalne. Po chvilce zhasne monitor a notas se tvari ze je vypnuty. Ale sviti tlacitko zapnuti, zamek s cislem 9. A pokud sahnu na klavku tak se rozsviti. Nevim jestli to s tim souvisi ale kdyz za provozu zaklapnu viko, a nejakem case chci notas probudit tak disk se rozjede, vetrak taky ale klavka se nerozne, a stavove diody taky nesviti. LCD nesviti, proste nejede. Udela to obcas. Nasleduje tvrde vypnuti, po zapnuti se ukaze okno zda se ma os spustit normalne nebo v nouzaku. Ram je 4GB a na disku je volno 40GB. Dekuji.
p32

#2 Příspěvek od p32 »

To je problém buď v nastavení v BIOSu nebo v SW OS. HW bude v pořádku.
Nastav si při zavírání víka, aby to nedělalo žadnou akci a projeď nastavení usínání atd.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Daj tam novy BIOS a posledne drivery. Pripadne preinstaluj windows.
robo

#4 Příspěvek od robo »

Do Biosu jsem nelezl. Je tam ten se kterym to fungovalo. Mam pocit ze jsem ho uz, loni, aktualizoval. Kvuli funkcnosti senzoru svetla, a podsvetlene klavce. Ani zadne nastaveni v systemu jsem nedelal. Neexistuje hotfix kterym bych to opravil. OS se mi zatim nejak delat nechce. Nekolikrat to funguje a s toho ne. A to by me pak jeblo, kdyz to nejde vypnout nebo probudit. U toho vypnuti staci podrzet tl. on. Vim neni to ale spravne. Ale u probuzeni, pokud to nenajede, musim vypnout, zapnout a pockat nez najede os. A nejaky casek to trva.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“