Pomoc s nasazením ceny PC (vyřešeno a lock)
Moderátor: Moderátoři
Pomoc s nasazením ceny PC (vyřešeno a lock)
Jedná se o sestavu BRAVE 20009723/1-1, obsahující:
- mámoprkno ASRock P4VM890 s procíkem Intel Celeron 1,72GHz, systém indikuje 448MB RAM (nevím proč, předpokládal bych nějakou "binárnější" hodnotu, například 512MB), na desce je i grafika VIA/S36 Unichrome Pro a zvuk 5.1 Realtek AC´97
- pevný disk SeaGate ST380011A - kapacita 80GB (série Barracuda, 7200rpm)
- CD/DVD ROM mechaniku SONY DDU1615
- LAN/Ethernet síťovou kartu bez bližšího označení v PCI slotu
- zdroj EuroCase ATX-350JSP
- case mně neznámého označení - na čelní stěně je nálepka Gold Line, ale čertví, k čemu se vztahuje
a to je vsjo, přátelé - je k tomu ještě ocasatá optokrysa Samsung, klábosnice Logitech Y-SG13 (PS2) a LCD monitor NEOVO F-417, kterej má sám o sobě asi největší cenu... Systém je Win XP Home, další programový vybavení je minimálně zajímavý (nějaký free přehrávač, Open Office, Skype...)
Kdo máte přehled, zkuste mi sem doplnit ceny - za kolik se takové komplety dnes prodávají a případně i za kolik jsou případně dostupné jednotlivé komponenty. Podle Aukra se to nedá ani odhadnout, tam jsou ceny absolutně mimo mísu...
A kutilmile - nelituju tě
Já bych spíš mířil jiným směrem - nechat si samotnou "kejsku", ale totálně v ní vyměnit střeva včetně zdroje. 80GB disku je dnes skoro málo už na samotný Widle s nějakýma doinstalovanýma softama - já mám W7 na 50GB partici a se vším dalším doinstalovaným mi tam zbejvá 6-8GB prostoru pro funkci systému. A 350W EuroCase starej cca 10 let je nejlepší cesta jak něco vyčoudit, i když ZATÍM šlape. Bohužel nevím kolik toho má ten počítač naběháno (žádný SMART fičury jsem do něj neměl možnost pustit)...
A ten monitor skutečně nevypadá zle, má i poměrně dobrou odezvu.
A kutilmile - nelituju tě
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
Ak sú starší bez detí a skončili podnikanie, tak venovať najbližšiemu daňovému úradu, alebo nápravno-výcjhvnému zariadeniu.
Ak sú na dôchodku, tak najbližšiemu stravovaciemu zariadeniu.