Abdikácia pápeža
Moderátor: Moderátoři
Abdikácia pápeža
Ikeď aj Ján Pavol II. zvažoval odstúpenie zo zdravotných dôvodov /no neučinil tak/, tento krok nebude znamenať pre kresťanstvo a kresťanov pozitívum .....
I já jsem věřící, ovšem k tomu, abych vyvolal boha nejvyššího, nemusím chodit do kostela, nemusím se pětkrát denně modlit, stačí napsat do terminálu su root a zadat heslo
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Jenom dodám , že se zde jedná o Slovensko a jejich zástupce tam , kde nyní došlo k různým pomlouvačným kampaním v tamnějším kléru a proto Čech těch neznalých poměrů neměl hodnotiti to .
Většina náboženství je založena na neznalosti většiny, na neměnných postulátech, na polopravdách a na strachu. Prostě jako jakákoliv jiná ideologie.
Dnes je plno takových věřících, někteří jsou pro ČSSD, někteří pro ODS a ten zbytek si najde svého zloděje.
Přátelé přečtěte si po sobě co jste kolikrát napsali.
Jen takové vlákno o volbě presidenta je ukázkový kanál a stoka páchnoucích výměšků.
Nevím co vykonal současný papež,ale velice dobře si přečtěte a podívejte na dokumenty o Janu Pavlu II a poznáte co to bylo za velikána,za ČLOVĚKA.
Nebýt Jana 23 a jeho vyjednávacího umu v padesátých letech,tak naše rodiče svítí radioaktivitou ještě dnes.Nezastávám se ani církve,Zemana ,pravice,levice nebo zadnice,ale chce to více nadhledu!!!
Psát uvážlivě.
Jsou to velice vzdělaní a moudří lidé,ani jeden znás jim vědomostně nesahá pokolena.
A co se týká ateismu?jednou bych se rád oprostil od tohoto fenoménu a dospěl k závěru vetšiny vědců jako je Grygar,Einstein a jim podobní.Zatím mi to nějak nejde.
Schválně, zda se poznáte ...
http://www.ulozto.cz/xWe6JRu/astrologicka-znameni-a-jejich-prosby-bohum-pdf