Tiskárna Cannon MP210, vypíná se

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

Tiskárna Cannon MP210, vypíná se

#1 Příspěvek od 555 »

zdravím všechny přítomné:-)s touto tiskárnou mám takový problém..

když tisknu najednou víc než 8 stránek....tak se tiskárna celá vypne..a jde zapnout zase až za nějakou chvíli...

tipoval bych to částečně třeba studeným spojem něco něco podobného,ale zdroj asi jak vidím nejde inteligentně otevřít. :cry:

nebo máte jinou zkušenost s touto závadou?
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Pokuď to je ve zdroji tak ti mohu nabídnout zdarma (jen poštovné).
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Řekl bych, že je to přetíženým zdrojem, který už nemá ty možnosti co dříve. Jak to máš dlouho ?
Pokud by to měl být studeňák v tiskárně, tak tu bys musel stejně rozdělat a mrknout na desku, ale to se mi nezdá.
555

#4 Příspěvek od 555 »

díky:-) právě že na ten zdroj jsem narážel:-)že v něm je bud stud.spoj anebo jak píšeš Ty..

jenže otevřít asi nepůjde abych nerozštípal plasty..... :roll:
tento zdroj to je:

http://azsurplus.com/index.php?main_pag ... cts_id=572

neví někdo jestli ty plasty jsou k sobe zacvaknutý (jako třeba u DO) anebo slepený?

díky XXXE...:-)kdyžtak se ozvu:-)
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Habesan »

Zdroj je jen lepený. Nebýt tam to lepidlo, tak by ten kryt vůbec nedržel zavřený.

Kdybys chtěl schéma, tak vloni, po delším hledání, jsem ho našel v rusku: DELTA EADP-29AP, monitor.espec.ws/ /topic208145.

Možná bude pro začátek jednodušší, když zkusíš použít náhradní zdroj 24V.

Inkoustovky jsou zlo.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
555

#6 Příspěvek od 555 »

zdravím všechny:-)zdroj se mi povedlo velice inteligentně otevřít:-)studenti nebyly žádní:-)ovšem při měření těch pouhých 3 elitů co tam jsou,tak ihned filtr.elit za graetzem ukazoval chybnou hodnotu esr...zespodu byl uhnilý.. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“