Mimochodem, narazil jsem na ně, protože jsem hledal ATX konektor do DPS a tady ho mají. Jen jsem nechtěl platit trojnásobný poštovný jen kvůli němu, tak jsem koukal, jestli nemají ještě něco užitečnýho. Akorát jsem zatím nic neobjevil. Taky kdyby někdo věděl kde koupit ATX 24-pin (20-pin) v Brně... Momentálně jako na potvoru nemám žádnou vadnou MB.
ceny speciálního nářadí
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
ceny speciálního nářadí
Mimochodem, narazil jsem na ně, protože jsem hledal ATX konektor do DPS a tady ho mají. Jen jsem nechtěl platit trojnásobný poštovný jen kvůli němu, tak jsem koukal, jestli nemají ještě něco užitečnýho. Akorát jsem zatím nic neobjevil. Taky kdyby někdo věděl kde koupit ATX 24-pin (20-pin) v Brně... Momentálně jako na potvoru nemám žádnou vadnou MB.
Akorát distribuují několik různých světových značek (což Molex je) - a nářadí (a ty přípravky od Molexu) nejsou levné nikde - ze zvědavosti jsem si prošel pár obchodů a např. ten vytahovák (63813-2700) za 1035Kč si drží takovou cenu všude - v cz.rs-online je za 1239Kč, Mouser ho má (v přepočtu) za 1375Kč, Distrelec za (v přepočtu) 1315Kč , a Farnell dokonce za 2542Kč
Když to teď tak srovnávám, tak Official to má nejlevnější
Bacha, zbývají už jen 2 ks, nebudou!
- kevin_mitnick
Pro zajimavost, kleste Zbirovia za tri stovky mi na stejnou praci vydrzely presne 14 dnu...
A když to máš jako živobytí, někde na stožáru ti dvakrát praskne čelist a musíš díky tomu dvakrát nahoru a dolů, tak už si čínský kleště nikdy nekoupíš..
Prostě někdo to při práci využije, může si dovolit to koupit a ví, že se mu to vyplatí. Nám tady asi ne..