starej ale dobrej

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

#931 Příspěvek od Artaban001 »

To Hydrawerk:
Na seznamu byl kdysi nějaký článek o plynových komorách v koncentračních táborech.. A pod článkem byla reklama ve stylu "RVE - Váš dodavatel zemního plynu".. Tak jsem se trochu pousmál a uvědomil si, že těm automatům, co umísťují reklamy do článků je nějaká pieta a slušnost celkem fuk..
TAKJAN

#932 Příspěvek od TAKJAN »

ujde
Přílohy
SJETÁ.jpg
(72.64 KiB) Staženo 68 x
TAKJAN

#933 Příspěvek od TAKJAN »

pravda
Přílohy
platon TREST.png
(18.07 KiB) Staženo 38 x
Atlan

#934 Příspěvek od Atlan »

Upratovacka ide podvecer makat do parlamentu. Pride dnu, do zasadacky, a tam zmatok, chaos, komplet NR SR plus cela vlada - pobehuju, prestavuju nabytok, meraju priestory, tahaju a prestavuju stolicky, kresla, stoly, pulty, nastenky... vsetci taki spoteni... Odchyti Pašku a pyta sa: co sa tu robi, pan predseda?- Viete, v sobotu je zasadnutie a my tu mame bordel neskutocny, nic poriadne nefunguje, tak ho chceme nejako eliminovat podla feng-shui... Upratovacka sa ironicky zachechce a vravi: - nepomoze to. - Preco?- Ja som uz v bordeli robila, tam ked nic nefungovalo, museli vymenit komplet vsetky 🤐 a nie nábytok!
jano2

#935 Příspěvek od jano2 »

"Ako blondínke najlepšie rozžiariš oči?
Zasvietiš jej baterkou do ucha."
Kvicala_r

#936 Příspěvek od Kvicala_r »

Jeden ze života - ne mého :)

Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou oslavu. Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxík. Taxi přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože vždy když je tam sama, snaží se sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku a já jsem vběhl do domu, abych vyhnal kočku z domu na dvůr. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem musel běžet za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Řekla proto taxikáři, že se hned vrátím, že jsem jen šel dát dobrou noc její mámě (mé tchýni). Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Promiňte, že mi to trvalo tak dlouho", řekl jsem když jsme se rozjížděli. Ta 🤐 se schovávala pod postelí. Musel jsem ji píchat do prdele věšákem, aby odtud vylezla! Snažila se mi utéct, tak jsem ji popadl pod krkem. Pak jsem ji ještě musel zabalit do deky, aby mě ta svině nepoškrabala. Ale - podařilo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvůr! Doufám, že se zase nevysere u dveří ! "

To ticho v taxíku bylo okouzlující ...
p32

#937 Příspěvek od p32 »

Ty jsi ale pendolíno. :lol:

(KUBO - str. 56)
TAKJAN

#938 Příspěvek od TAKJAN »

Inzerát:
Je mi 38 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
Profese: 9 let člen parlamentu ČR
Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat, spravedlivost, pravdomluvnost, neúplatnost, boj za práva chudých

ODPOVĚĎ:
Je mi 30 let.
Profese: 15 let prostitutka
Vlastnosti: panna

Taky může být pravda:
Vážený kliente.
Dnešním dnem jste dovršil zákonem stanovenou věkovou hranici k odchodu do důchodu a můžete si u našeho fondu zažádat o výplatu své penze. Bohužel vám musíme sdělit nepříjemnou skutečnost.
Vzhledem k nešťastným investičním rozhodnutím manažerů, kteří již v našem fondu nepracují, je v současné době na vašem důchodovém účtu 0,00 Kč (slovy nula nula nic).
Dále dlužíte našemu fondu poplatky za správu vašeho účtu ve výši 125 785 Kč.
Tuto dlužnou částku uhraďte do sedmi pracovních dnů na náš účet, v opačném případě bude váš dluh odprodán exekutorské firmě.
Náš fond vám tímto děkuje za projevenou důvěru a za to, že jste si naším prostřednictvím celý život spořili na svoje spokojené stáří.
S pozdravem
Jednatelé penzijního fondu Jistota a spokojenost a.s. (v likvidaci)
Jaryn Drabek ml. v.r. a Miro Calusek m.l. v.r.
Seychely 25.8.2060
Hydrawerk

#939 Příspěvek od Hydrawerk »

Vojta7 píše:Až tam zase pojedu (myslím někdy příští týden), vyfotím vám pohřebnictví (jestli tam ještě bude), které má před okny FN Motol :D

Ulice V Úvalu, někde poblíž autobusové zastávky.

No, naproti nemocnice u Svaté Anny v Brně jsou také pohřebáci... :(
p32

#940 Příspěvek od p32 »

Však to má přece logiku. Kde je bude někdo hledat po úspěšné operaci ? :wink:
Michal22

#941 Příspěvek od Michal22 »

Tohle na mě vykouklo po rozkliknutí odkazu na článek na Novinkách (dám sem i odkaz, ale kdoví jestli to někdo neopraví- http://www.novinky.cz/koktejl/294179-be ... bohac.html).

Můj komentář- je pravda, že jsem o nynějším ministru spravedlnosti v dřívější době vůbec neslyšel. Ale že je tak poctivý, to mě opravdu příjemně překvapilo :D :D :D
Přílohy
Bezdak.jpg
(211.71 KiB) Staženo 94 x
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
jandu

#942 Příspěvek od jandu »

Až vtedy bude v rodine poriadok, ak bude manžel viesť auto, manželka domácnosť a svokra prúd .....
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
TAKJAN

#943 Příspěvek od TAKJAN »

cos, n-tá
Přílohy
Synthesis_square.gif
(33.75 KiB) Staženo 50 x
SIN COS.gif
(217.91 KiB) Staženo 48 x
Hydrawerk

#944 Příspěvek od Hydrawerk »

Poštět po 22. hodině. http://youtu.be/zDUaSxxq00I
BIPOLAR

#945 Příspěvek od BIPOLAR »

Někdy je to těžký.
Přílohy
534687_276667769103603_1473871473_n .jpg
(61.17 KiB) Staženo 45 x
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“