Color 439

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ved

Color 439

#1 Příspěvek od ved »

Dobrý den, přestalo mi fungovat dálkové ovládání na TV. Vysilač je v pořádku. Předpokládám závadu v předzesilovači DO. Ovládání na TV je v pořádku. Nemáte prosím někdo schéma nebo radu kde začít. Díky moc.
Návštěvník

#2 Příspěvek od Návštěvník »

Skús vymeniť baterie.
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

Podobný problém jsem měl u C439 v začátcích jeho používání v r. 89, vysílač byl zdánlivě v pořádku, ale asi vinou teplotní závislosti se rozjely frekvence nosné DO, po výměně keram. kondu to bylo OK.
mety

#5 Příspěvek od mety »

Jednoduchy test:pozri či svieti napr:webkamerou,alebo mobilom z foťakom infra dioda na ovladači.Tymto však nieje možne určiť nič ine,iba či su napr. baterie v poriadku alebo či vôbec svieti infra dioda.Vysielany signal však nezistiš či je v poriadku.PS:všetkym ktory napišu ,že farebne kamery maju infra filter:Mojou webkamerou je infra svetlo vyditelne,tak isto aj mobilom./sagem my-X7/
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Ano - to funguje, ale uz som sa raz osral. Neslo mi dialkove ovladanie k fotaku, ale ked som pozrel cez fotak, tak LEDka svietila. Aj bateriu som meral a napatie bolo dobre. Tak som bateriu vymenil a potom to islo.
Takze: pouzit sa to da ale spolahlive to nie je (a voltmeter na bateriu tiez nie).
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“